| alexandra2859 a întrebat:

imi poate spune si mie cineva o facultate de astronomie in romania? nu conteaza orasul.plase importantsad

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Te întreb același lucru ca și aici: http://www.TPU.ro/......sss-funda/
Voi chiar nu știți să alegeți o categorie? Și mai vrei să dai la facultate?

| alexandra2859 explică (pentru NOname):

Ma intrebi tu pe mine? nu prea cred.

Si ce doar pentru ca esti userul anului crezi ca ai ceva mai mult ca noi?

| NOname a răspuns (pentru alexandra2859):

Ce legătură are statutul meu pe acest site cu faptul că tu ai încălcat regulamentul?
În loc să admiți că ai greșit și să fii mai atentă pe viitor, alegi să fii obraznică. Urât.

Nu sunt deloc obraznica.ok recunosc am pus intrebare intr-o categorie gresita, si ce tu niciodata nu ai facut vreo greseala? si te rog daca tu le sti pe toate spune-mi in ce categorie ar fi trebuit sa pun intrebarea mea?

| NOname a răspuns (pentru alexandra2859):

Toți greșim, însă nu toți avem puterea s-o și recunoaștem.
Și în nici un caz nu le știu pe toate. Nu-mi bagă vorbe în gură, te rog! Dar știu că pentru a menține ordine pe acest site e nevoie să respectăm regulamentul.
Cum ar fi o țară fără Constituție și fără legi? Ar fi un haos total, nu-i așa? La fel e și aici.

Întrebarea ta ar fi fost mult mai potrivită la "Educație și Cultură Generală", "Carieră", "Adolescenți" sau "Conversații". "Știință/Filosofie" este una dintre puținele categorii care se consideră serioasă și pe care încercăm să n-o aglomerăm cu întrebări conversaționale, simple, care își pot găsi ușor locul la alte categorii.
Succes pe viitor și mai multă înțelepciune și răbdare!

Succes si tiehappy

Si inca ceva astronomia este stiinta.

Răspuns utilizator avertizat
| pcris a răspuns:

Astronomia poti sa o faci daca ai cunostinte solide de fizicz! Mergi la o facultate de fizica cum e cea de la Magurele.

| luiza a răspuns:

O facultate specializata pe astronomie nu este la noi in tara. Cursuri de astronomie se fac la facultatile de matematica fizica, la Facultatea de Vest din timisoara au un curs optional de astrologie.

| alexandra2859 explică (pentru luiza):

Pai si iei diploma de astronomie sau de matematica?

| Andrei7520152 a răspuns (pentru luiza):

Astrologie? Vb serios? laughing

| BlueDog a răspuns:

In Romania nu este nici una, dar sunt in Europa. Cauta pe net si ai sa vezi.