| DumitruBodnariuc a întrebat:

Buna TpU,in ultimul timp cainele meu are un comportament ciudat, incepe sa ma linga si sa sara pe mine sau ma trage de haine.Acum 2 luni nu era asa si i-am dat mereu atentie si nici nu i-am dat mancaruri pe care il poate afecta sa turbeze, are 11 ani

4 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Te iubește! Eu nu am câine, dar ma joc si vorbesc frumos cu toți câinii de pe strada. Pe cei fara stăpân ii hrănesc. Fiind alergica nu ii mângâi dar ei își doresc lucrul acesta. Iar când eu nu observ ei îmi ating cu limba piciorul. Cu toate ca ii cert ei de fiecare data când sunt in apropiere ma ațing pe picior cu limba. Câinii turbați merg fara un scop anume si când ajung lângă o persoana o musca nu o atinge doar cu limba chiar si daca e vorba de propriul stăpân.

| Legion7X a răspuns:

Și câinele meu, face la fel când se plictisește. Stau liniștit mă uit la tv, și deodată vine și mă trage de mânecă, se pune cu burta în sus, face câteva învârtiri prin jurul meu, apoi dacă dacă vede că tot nu îl bag în seamă, latră de două, trei ori și din nou mă trage de mânecă. laughing. dacă vrea afară, se duce direct la ușa de la intrare și stă lipit de ușă, apoi ies cu el.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La 11 ani, are Alzheimer.

| Dddonkey a răspuns:

De abia dupa 11 ani a inceput sa te linga(arate recunostinta)? big grin
Trage de tine si de hainele tale la modul ca vrea sa se joace sau sa il scoti la plimbare? Sper ca nu te referi ca te ataca.