| Isys a întrebat:

Ma poate ajuta cineva cu niste site-uri unde pot gasi autopsii fara cenzurat sau palavrajeli, strict autopsia, putin mai detaliata sau macar cateva video-uri ( multe pe care le-am gasit le-am vizionat deja ) Ofer funda pentru cel mai bun raspuns!

7 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Esti cumva una din acele persoane, care ca si mine, cand o femeie a fost taiata in doua intr-un accident de tramvai, si au scos-o de sub tramvai, toata lumea ce statea gura-casca si se uita s-a tras inapoi, vazind cum ii ies organele interne din corp, ramane acolo ca sa vada mai bine ce e in interiorul unui om? happy

| BuLaNNNeL a răspuns:

Intra pe BestGore. Dacă vrei strict autopsii dai tu la cautare.

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Intra pe Best Gore.Du-te la search bar si scrie "Autopsy".Ti as da eu link dar nu pot, nu imi permite TPU big grin Viitor student la medicina poate?winking Fundita?

| Isys explică:

Aparent nu am ce sa cer de la un copil, vezi-ti de treaba ta cu masinutele si nu mai raspunde inutil oamenilor, ***.

Răspuns utilizator avertizat
| Isys explică (pentru InYourFaceTwice):

Domnisorule, parerea mea este sa iti vezi de treaba ta, cauti anturaje pe aici cu oameni care nu dau 1 ban pe tine si esti cam "smecheras" in tastatura pe un site unde se cauta sa se rezolve problemele/intrebarile, nu sa le amplifici cu atitudinea ta, daca vrei atentie du-te in parc, ia o sticla cu benzina, o bricheta si-ti garantez c-o sa fii remarcat happy.

Răspuns utilizator avertizat