Dupa moarte incetezi a mai exista in realitatea fizica, sub aspectul fizic in care te manifestai pe aceasta planeta, la un anumit timp si spatiu;
tu acum traiesti simultan mai multe vieti pe pamant, insa din intelegerea pe care o ai la acest moment in aceasta viata, le vezi ca fiind in trecut ori in viitor;
cand spui de alt univers si viata chiar la fel - te poti referi la universuri paralele in aceeasi viata, imagineaza-ti un moment in care ai avut de ales intre 2 lucruri ce te duc pe 2 cai total diferite in viata ta, aceste 2 cai pe care ti le imaginezi sunt 2 universuri paralele dintr-o infinitate de universuri potentiale paralele;
reincarnare se refera la reintoarcerea intr-un corp fizic, intr-o realitate fizica (densa); te gandesti la un loc apropiat, acelasi univer, pentru ca nu te gandesti la reincarnare pe o alta planeta, alta galaxie, intr-o alta rasa,
sunt in univerul acesta, in galaxia noatra, planete unde legile fizicii sunt diferite; un mic exemplu este luna unde atractia gravitationala este de cateva ori mai mica; spatiul si timpul tin de miscarea corpurilor astrale si e firesc sa avem diferente pentru ca nu toate se misca la fel ca planeta noastra pamant
Mda nu pot spune ca este o teorie originala pentru ca s-o scris mult pe baza a ceea ce ai spus tu si chiar sau facut filme.O seara placuta
Cred ca teoria e gresita desi plauzibila..altfel probabil esti in cel mai nasol univers ahahaha! doamne fereste poate alealte sunt si mai naspa, iti dai seama?! practic toti vor sa creada in ceva dupa moarte pentru ca ce gand poate fi mai nasol decat sa mori?! death! nada, end. over, kaput. pa-pa. nu te mai intorci, plus restul lucrurilor pe care n-ai avut ocazia si nici n-o s-o mai ai sa le faci... da, moartea e naspa
Teoria ta este greșită!
Prin regresie hipnotică unii au povestit ce au făcut în existențele terestre anterioare și erau lucruri plauzibile.
De fapt idee asta mi-a venit dupa ce am vazut o intrebare legata de moarte si am zis,, De ce nu?"Nu stiu daca e originala, dar din cate vad nu este deci si altii sau gandit la asta.
A enuntat-o cineva... si iti mai dau o informatie, dupa faptele facute in viata poti urca sau decadea in viata urmatoare. Din spusele unui filozof evolutia pe planul spiritual sau al bogatiiei este datorata vietii trecute. De aceea unii simt ca si ii despretuiesc pe altii bogati de favorarea Zeului.
Daca faptele au nasoale atunci poti decadea intr-un animal... desigur exista si alegere.
Daca punctul spiritual este increstere putem atinge nivelul evolutiv acela fiind sa devenim Zei
Asa si pe ce se bazeaza teoria ta? Ce argumente aduci in favoarea ei? De unde ti-a venit teoria?