Deoarece daca nu am fi putin mai ignoranti, cu totii am conlucra sa aflam ceva, si pentru ca am fi multi s-ar afla repede. Si cu timpul nu ar mai fi nimic de descoperit. Eu cred ca la asta s-au referit. Pentru ca si in timpul reclamei spuneau ceva despre cum ar fi sa stim totul.
Ce ai vazut e o campanie publicitara mascata! De ce? Ca sa influenteze lumea! Trebuie sa intelegi ca nu e necesar sa te convinga cineva ca sa faci ceva! E de ajuns o sugestie! Cum e aceasta! Aceasta sugestie se poate transforma in idee apoi gand si poate ajunge sa te schimbe cu totul ca persoana! Aceasta e o sugestie pe care "ei", cei ce conduc lumea cu adevarat nu ce vedem noi, vor sa o dea in numar cat mai mare! De ce? Ca sa poata fii convinsa lumea ca acest pamant nu e un tot, ca nu suntem responsabili de cei din jurul nostru si ca sa inchidem ochii la ceea ce toti vdm dar putini realizam! Ganditi-va la oi in abator! Atata timp cat primesc mancare si apa, adica nevoile lor, stau si ma gandesc ca lii relativ ok! Dar apoi vine momentul cand se vede de ce "ignorance nu e bliss"! Vine momentul cand sunt duse la taiere! Asa si noi! Sunt atatea lucruri care ne fac ignoranti si nepasatori! Dar toate astea au un scop! Un scop care nu e ok! Oile din abator nu pot riposta! Noi putem! Iar primul pas e sa ne pese si sa NU fim ignoranti, pentru ca daca nu vom suferi noi vor suferi urmasii nostri! Masele au putere si pot face o diferenta! Ganditi-va la asta! Eu nu vreau sa ajung un cod de bara fara intimitate! Voi vreti?
ignoranta isi are rolul ei in cunoastere, te indeamna la cercetare, nu ai incerca sa descoperi nimic daca ai sti totul. de fapt asta si spune in documentar, ignoranta e un pas spre cunoastere-asta bineinteles daca facem ceva in privinta asta.