| AnonimusGate a întrebat:

Se spune ca daca depasim viiteza lumini am ajunge in trecut dar am putea si calatori in viitor ideea i ca Einstine a spus "Nu stiu cu ce arme se va lupta in al treilea Razboi Mondial, dar sigur in cel de al patrulea se va lupta cu bete si pietre."
de unde ar putea rezulta ca el a calatorit in timp el a avut cel mai mare coeeficent de inteligenta si este o vorba nu exista o vorba nu exista nu pot ci nu vreau! sau Nimic nu este imposibil creierul nostru nu functioneaza nici 1 % din capacitatea noastra. Credeti ca Einstine a calatorit in timp? Se spune ca da. El zicea ca lumea nu e pregatita pentru inventile sale si le-a distrus si daca stia ce efecte ar fi avut asupra omenirii inventile s-ar fi facut ceasornicar. Cum explicati eu cred ca nimic nu este imposibil daca vrem!

Răspuns Câştigător
| LauBau a răspuns:

Calatoria in timp nu a fost inventata si nici nu va fi.

Einstine a intuit ca Al Treilea Razboi Mondial ar fi unul Nuclear, iar omenirea ar fi distrusa.

Iar tu ai dreptate, NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL, doar calatoria in timp, ma refer cea in trecut este imposibila, cea in viitor este posibila, uite aici cum:

In trecut este imposibil sa calatoresti, deoarece timpul deja a trecut. Teoria Singularitatii(Big Bang) spune ca exista un singur univers cu un singur timp(Unii oameni de stiinta presupun ca ezista si alte universe, dar acestea sunt diferite de al nostru si cu alt timp)
Cu toate acestea fiind zise calatoria in trecut este imposibila, in schimb ce in viitor este si fiecare om o are, este somnul cand dormim nisepare ca 8 ore de somn trec in 1 - 2 minute.
Dar adevaratle masini ale timpului chiar exista in ziua de azi, una dintre ele este Statia Spatiala Internationala.
Aceasta orbiteaza in jurul Pamantului cu viteza de ~24000 Km/h.
Cand astronautii au masurat timpul in spatiu cand ei orbitau cu ~24000 Km/h au observat ca timpul este deviat de viteza.
Este o deviatie de 0, 02 secunde intre ora pe Pamant si cea de pe Statia Spatiala Internationala, asta inseamna ca cei aflati pe Statia Spatiala Internationala sunt cu 0, 02 secunte in viitor.
Cu toate acestea fiind spuse daca am construi un "vehicul" care sa se deplaseze suficient de repede am putea sa obtinem o advarata masia de calatorit in viitor;

In final as dori sa clarific raspunsul meu cum ca toate fanteziile despre Einstine ca el ar fi construit masinari de care "lumea nu e pregatita" si ca el ar fi calatorit in timp nu sunt adevarate!

4 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Prea mult visezi!

| JustaLittle a răspuns:

Interesanta parere... poate ca el s-a referit la faptul ca omul va involua di cauza unei inventii

| sublime89 a răspuns:

Nu a trebuit sa calatoreasca in timp ca sa spuna asta. Al treilea razboi mondial ar putea fi unul nuclear, iar atunci civilizatia umana ar putea fi distrusa, si supravietuitorii ar trai din noi ca-n vremurile preistorice, cand singurele arme erau betele si pietrele. De aceea a spus ca al 4-lea razboi mondial se va purta in acest fel.

| LauBau a răspuns (pentru LauBau):

As dori sa adaug o rectificare la raspunsul meu:

Lund in considerare Gaurile Negre se zice despre acestea ca sunt puncte de gravitate enorma unde toate legile fizicii se prabusesc.

Dintr-o Gaura Neagra nu poate scapa nimica, odata ce ai intrat in campul ei gravitational nu mai este nici o sansa de scapare, nici macar lumina nu poate scapa, ma intreb daca oare si timpul este distorsionat de o asa numita Gaura Neagra...

Cu toate astea fiind zise ma intreb daca oare calatoria in trecut este posibila?