1. Nu te mai uita la Fenomene Stranii ( e fake) ( pentru ca acele case bbantuite sunt doar in America )
2. Gandeste-te ca si lor le e frica de tine
3.Gandeste-te ca te vei imprietenii cu ele
Exista doar in imaginatia ta.Un mod de a scapa de teama e...sa-ti fie foarte teama, astfel se diminueaza pana la ignorarea temerii.
Eu ma gandesc ca daca o sa ma intalnesc vreodata cu asa ceva nu o sa fac nimic si nici ea pentru ca nu are ce sa imi faca. ce ar putea sa imi faca o astfel de aparitie? sa ma stranga de gat? astea-s prostii cun noi trecem prin ele(asa se zice) asa trec si ele prin noi si nu ne pot atinge. uita-te la serialul mesaje de dincolo si iti vei schimba parerea despre fantome.
Servus @ajutor675.
Teama nejustificată este cunoscută sunt denumirea de fobie. Eu de exemplu sunt claustrofobă (nu supor să merg cu liftul, am stări nu tocmai bune în încăperi fără geamuri)- dar încerc să mă controlez, spunându-mi că e o prostie.
Am găsit un articol interesant pe tema fobiilor pe care-l poţi citi aici http://www.topsanatate.ro/......-post.html
Mari succese şi o zi cu zâmbet!
In viata sunt lucruri mai periculoase decat fantomele ...ca or exista ele sau nu!
Observa-ti mintea, gandurile care iti apar fara ca tu sa le produci. Ele sunt involuntare motiv pentru care sunt considerate o problema. (psihica)
Vindecare : mentine atentia cat de mult posibil pe gandurile care iti vin in minte, nu incerca sa le alungi sau sa le analizezi ci fii prezent in mintea ta.
Si eu stiu ca exista. Si daca intalnesti una ce are, te mananca, te taie? Mie personal nu mi-e frica.
Gigi777 întreabă: