| VR26 a întrebat:

va rog sa ma ajutati.am gasit un ac pentru cusut, rupt, infipt la mine la caciula. am mai vazut ace infipte la persoane la pantaloni, bluze etc...am auzit ca este vraja.nu mai stiu.acel ac nu avea de unde sa intre singur la mine in caciula pentru ca am spalat-o si am pus-o la uscat. evident nu avea de unde.imi poate spune cineva ce este asta? si daca e vraja, pentru ce?

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ce caută întrebarea asta la știință? De când e vraja altceva decât o vrăjeală și deci nici într-un caz o știință?
Locul potrivit pentru această întrebare: Rubrica "Religie".
Realitate: Nu există vrăji.

Salut.

| Shammal a răspuns:

Cine stie cum a ajuns acolo; orice fel de "vraja" ar fi nu poate sa te afecteze daca tu nu colaborezi, ca ceva sa se intample in realitatea ta e nevoie ca tu sa-i permiti

| pcris a răspuns:

Lasa bazaconiile. happy

| GothicTiamat a răspuns:

Poate ca multi cred ca e vraja, inclusiv cei care le fac dar sa fim seriosi acum, cum poti crede in asa ceva? In secolul asta? Ai auzit de stiinta? Aia e adevarata nu vrajile, magia sau alte tampenii, dar oricum mai bine du-te la Mama Omida si vinde-ti casa ca sa iti faca ea o vraja de descantec. Nu vreau sa fiu rea dar.

| MCRgurl a răspuns:

Mai taie din ace da-le dreaaacuuluilaughing nu e nici o vraja. poate mama ta s-a apucat de cusut si a lasat acul acolo, sau ceva ce e putin probabil era un ac in masina de spalat si a intrat in caciula.imediat te-ai dus tu la vraji...

| Alexiis a răspuns:

Cu siguranta nu e vraja. :-J