| CoquineNoire a întrebat:

Va rog si eu sa-mi spuneti povesti de groaza cu fantome sau extraterestri, si atentie, traite de voi! Cea mai inspaimantatoare primeste funda! Nu va luati de mine, am folosit cliseul boracilor care doresc povesti de iubire, fie triste sau fericite pe care sa se autosatisfaca, ce sa mai, minti bolnave. Dar am vorbit serios, pe bune, ati trait vreodata ceva inspaimantator, ati vazut fantome (in poze), fețe hidoase la geamuri, ozn-uri si alte asemenea creepy stuff?
Ii rog pe cei dornici de discutii religioase gen "nu exista viata dupa moarte, sau fantome etc" sa se abtina laughing.
O noapte alba plina de cosmaruri va doresc big grin.
Si asa, am scris romanu asta degeaba, n-o sa ma sperie nimeni...

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Am visat azi-noapte ca eram in jacuzzi si ma desfatam in apa calda care bolborosea si ai aparut tu mumie o hidosenie cum n-am mai vazut de m-am inspaimantat sarind pe pereti si tu balauroaica vroiai sa ma papi. Dar norocul meu ca a venit zana cea buna Ema sperietoarea de stihii si te-a alungat duh rau ce esti si m-a oblojit cu niste ghidusii frumoase in jacuzzi. Acuma m-am trezit si ma doare dovleacu' ca ieri a fost finii pe la mine si am trosnit sprituri de vinoase la greu. Tu ce mai faci cosmarule?

67 răspunsuri:
| Blue_Bloo_1997 a răspuns:

Ehhhh,degeaba zic ei o poveste -.-, iti zici ce-ai visat mare lucru, macar daca ai citii o carte despre poveste horror -.- si te inspiri de acolo nu din 4 randuri si zici ca aia e poveste -.-