| CoquineNoire a întrebat:

Va rog si eu sa-mi spuneti povesti de groaza cu fantome sau extraterestri, si atentie, traite de voi! Cea mai inspaimantatoare primeste funda! Nu va luati de mine, am folosit cliseul boracilor care doresc povesti de iubire, fie triste sau fericite pe care sa se autosatisfaca, ce sa mai, minti bolnave. Dar am vorbit serios, pe bune, ati trait vreodata ceva inspaimantator, ati vazut fantome (in poze), fețe hidoase la geamuri, ozn-uri si alte asemenea creepy stuff?
Ii rog pe cei dornici de discutii religioase gen "nu exista viata dupa moarte, sau fantome etc" sa se abtina laughing.
O noapte alba plina de cosmaruri va doresc big grin.
Si asa, am scris romanu asta degeaba, n-o sa ma sperie nimeni...

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Am visat azi-noapte ca eram in jacuzzi si ma desfatam in apa calda care bolborosea si ai aparut tu mumie o hidosenie cum n-am mai vazut de m-am inspaimantat sarind pe pereti si tu balauroaica vroiai sa ma papi. Dar norocul meu ca a venit zana cea buna Ema sperietoarea de stihii si te-a alungat duh rau ce esti si m-a oblojit cu niste ghidusii frumoase in jacuzzi. Acuma m-am trezit si ma doare dovleacu' ca ieri a fost finii pe la mine si am trosnit sprituri de vinoase la greu. Tu ce mai faci cosmarule?

67 răspunsuri:
| 220V a răspuns (pentru Vizitiul):

Saracii morti laughing

| Hombre a răspuns:

Bai ajunge atata kăkat ca mirose rau.

| Vizitiul a răspuns (pentru 220V):

Saraci, dar norocosi.

| Vizitiul a răspuns (pentru Hombre):

Miroase a ingrasamant natural...Eterul e mic sugar.

| 220V a răspuns (pentru Vizitiul):

Norocosi ca dracu

| Woodenpints91 a răspuns:

Dacă vrei pot să-ţi povestesc ce fantezii cu ţigani în lanţuri am eu. Poveşti şi vise horror,nu prea am avut. Bine, dacă te urmăresc babe care aruncă cu vibratoare după tine se poate numi vis horror, ţi-l povestesc pe ăsta.
Te invit o noapte-n cimitir.

| CoquineNoire explică (pentru Woodenpints91):

Ok, challenge accepted.
vreau sa am cosmaruri, ca m-am saturat de visele in care ma sarut cu Angelina Jolie sad

| Woodenpints91 a răspuns (pentru CoquineNoire):

Nu vrei să facem schimb de vise? laughing
De fapt, Angelina e naşpa. Rămân la babele mele

Gerontofilule laughing
mmm, i-am mestecat buzele alea, au fost delicioase smug, nu stii ce pierzi.

Vreun vis în care te scalzi într-o mare de ţâţe nu ai? Să-mi dai şi mie thinking

Fa-te chirurg estetician si o sa visezi numai boobieshee hee

Dar eu vreau să înot în ţâţe, nu să le tai. Dacă voiam să le tai mă făceam ninja confused

Bine, bine... uite iti dau o idee.
cumperi sute de papusi gonflabile, le tai tatele, si voila.
ai ocazia sa inoti in ele si totul va fi realitate.

Neah,nu vreau ţâţe de cauciuc...

Ce pretentioasa esti fataa.
pai mai am o sugestie.
te duci pe o plaja de nudisti, si le platesti pe toate duduile ca sa le folosesti tatele pe post de colac de salvare, in mare.
daca nu sunt de acord, le dai un squirt in cap...sunt plina de idei.
you're welcome.

LA nudişti nu găseşti decât babe cu ţâţele căt cauciucurile de tractor, lăsate până la genunchi. Am şi eu standardele mele

Mai sus ziceai ca preferi babele...aoleo, mai ziceti de noi ca nu stim ce vrem.
baietii astia.

| Foartesecret a răspuns:

Pai daca vrei povesti de groaza povesteste-ti viata rolling on the floor

| CoquineNoire explică (pentru Foartesecret):

Mameluco, inteleg ca esti ofticata de un raspuns pe care ti l-am dat...dar alta treaba nu ai decat sa belesti coltii pe la intrebarile mele?
sa stii ca sanii aia nu se maresc singuri, pune curu la munca.

Eu n-am de ce sa-mi maresc sanii. si tu schimbat-i viata tristalaughing

| CoquineNoire explică (pentru Foartesecret):

Agramata infantila, te faci de ras.
asa e, sunt trista...cand vad atatea trepanate ca tine.
si cu asta am incheiat, oamenii de nivelul tau mediocru nu merita atentia celor ca mine.

Celor ca tine rolling on the floor?

| Ema07Girl a răspuns (pentru Hombre):

Lol ma numesc Ema:O laughing)

| mystery1girls a răspuns:

Incearca aici
http://sangesitrandafiri.wordpress.com
sper ca te'am ajutat

| yumi8980 a răspuns:

Mi s-au intamplat multe intamplari ciudate, totul s-a intamplat de cand m-am mutat la curte, prima oara eram in hol si s-a aprins singur televizorul atunci l-am strigat pe fratele meu crezand ca este el, apoi s-a stina televizorul singur si s-au auzit pasi, cand am intrat in camera nu era nimeni, si de atunci mi s-au intamplat numai lucruri strani, imi dispar lucruri, se misca lucrurile singure, etc. Peste 2 ani de atunci am vazut o fetita cu parul lung si negru intr-o rachita rosie, si PC-UL era aprins la 2 noaptea desi toti dormeau si cand m-am culcat era stins.si eu iti doresc o noapte alba plina de cosmaruri, niciodata nu ti-ai dori sa fii in pielea mea.

| PrundarDaniel a răspuns:

Eu unul am mers odata cu, clasa mea in excursie la suceava intr-un loc numit tabara oglinzilor.Inainte m-am interesat si am aflat ca demult a fost un casa de nebuni.Acuma recent de 3 ani s-a construit o noua cabana in care am inoptat eu si inca doi prieteni buni.Am ajuns pe la 19.00 acolo asa ca daca mergem prin padure ajungem dupa 2 km la oras.Am mers toti 3 am cumpat de la o alimentara ce ne trebuia si am ajuns inapoi.Am intrat in cabana si am abservat ceva ciudat ca nu mai era absolut nimeni in cabana ca mai erau cand am plecat 5 copii.am crezut ca au plecat undeva. Pe la 24.00 am adormit toti pe la 2.aud un zcomot de afara ma uit pe geam si vad un om care tot striga de pe un scaun nu sunt nebun nu eu am omorato.A 2-a zi m-am uitat in locul ala si am vazut pete de sange pe jos si o seringa cu o substanta verde.Am intrebat pe profu de bio si a spus ca se foloseste la omorarea cainilor sau a animalelor dar mai omoara si oameni.Deci aceea era fantoma unui nebun. De atunci sau mai facut excursii acolo dar nici unul din prietenii mei care au vazut nu au mai mers.

| bombardier1999OFICIAL a răspuns:

Deci...eram in pat la 00:00 noapte si am adormit iar in cosmarul meu il vedeam pe un baietel plaid care s-a aruncat intr-o prapastie iar dupa 4 luni asa s-a intamplat.2 saptamani n-am mai dormit(nici chiar asa dar da)gandinduma numai la acel copil.Muoahahaha fiti blestemati murind mancati de strigoi...happy

| spuncepot a răspuns:

Buna ma numesc narcis asta-i nu e o poveste din filme este reala...
Intro zi de noapte stateam la pc si eram singur acasa! Se auzise ceva la bucatarie nu bag de seama si ma intorc inpoi la pc cu capul si eara se auzise si auntci m-am dus si era cutite pe jos si farfuriile pe jos sparte mama? Mam speriat nu stieamce sa fac unde sa ma duc dar o trecut ziua aia si venise iar seara iar sunt singur acasa si ma jucam la pc si se auzise ceva din boxa ceva batut cu ciocanul... si mam seriat iarasi dar atuncia am iesit afara si i-am asteptat in fata casei mele pe parintii mei. va mias spun ceva real care va ingrozeste? Intro zi seara venise un prieten de al lui taicamio!

| Blue_Bloo_1997 a răspuns:

Ehhhh,degeaba zic ei o poveste -.-, iti zici ce-ai visat mare lucru, macar daca ai citii o carte despre poveste horror -.- si te inspiri de acolo nu din 4 randuri si zici ca aia e poveste -.-

| ByancaSonya1992 a răspuns:

Pai, nu e neaparat o poveste, se intampla, cred, de o luna...

Eu am un caine, Ares, are 9 luni, respectiv 10 luni, si stau intr-un apartament. Cainele meu e Husky Siberian. Deci, de o luna, Ares se tot uita pe hol, si se uita, si se uita... Pana cand, un prosop cade pe jos, aluneca o jucarie ( sa stiti ca am 10 ani), cad pungi, se aud respiratii prin casa de OM, (si nu sunt ale mele!) si cateodatata, in timp ce se uita Ares prin casa, respectiv hol, mai plange (adica face sunetul ala de tristete, stiti voi) si il aud cum urla, parca ingrozit, rar.Cand ma duc la el, da din coada, si nu vrea sa ramana singur, si vine in camera mea si sta trist...
Chiar ieri, dupa ce a venit mama mea acasa, a lasat usa deschisa, fiindca mirosea a mancare, fiindca atunci mancam, si, dupa ce am terminat, am mers in camera mea, iar mama a mers cu cainele afara...Si ghiciti ce? Usa se deschise singura, fara sunet, fiindca atunci cand mama veni in casa spuse ca eu imi bat joc de ia si las usa deschisa, si ca poate sa vine un tigan, hot sa fure din casa...Eu i-am spus ca am stat in camera, nici nu am iesit, ca ascultam o muzica. Deci, nu foarte hilar, dar eu sunt speriata! sad Bine, mai vin la curent, paaa!