| bianca_5356 a întrebat:

Am aflat de curand ca a aparut o noua zodie numita Ophiuchus ceea ce inseamna ca toate zodiile s-au dat peste cap si toti oamenii au zodii diferite de cele pe care le aveau. Sunteti de parere ca romanii ar trebui sa ramana la zodiile vechi sau trebuie sa ne schimbam si noi zodia. De exemplu eu sunt varsator iar acum cu noua schimbare sunt capricorn ceea ce nu mi se potriveste deloc. Multumesc si vreau raspunsuri sincere. Apropo nu-mi mai spuneti "Inlemnita" pentru ca nu sunt asa de inlemnita precum credeti plus ca-mi pare rau pentru ce am spus. A fost total copilaresc din partea mea:d

12 răspunsuri:
| ramona30 a răspuns:

Foarte tare, am ras cu lacrimi. Cu zodia este aceeasi poveste ca si cu religia, ambele sunt naivi. Cum naiba sa poti crede ca o stea aflata la 10.000.000.000.000.000.000 de kilometri iti influenteaza tie viata. trebuie sa ai multa desconsideratie pentru propria persoana sa crezi asta.

| ramona30 a răspuns:

Bianca are 12 ani, trebuie inteleasa.

| CoquineNoire a răspuns:

Da, si eu am aceeasi problema, au inceput sa-mi creasca coarne. OphilituChoius ma-si.

| thealchemist a răspuns:

Nu e nici o zodie noua, astea sunt prostii.

| aliceinchains a răspuns:

Eu nu cred în zodii.

| Azm a răspuns:

Ne inlmnesti cu fiecare intrebare. De unde le scoti?

| NOBODY a răspuns:

Unii oameni ar trebuie să se nască câini.ne-ar fi mai ușor să îi numim cățele.

| St3fa a răspuns:

Ar fii bine sa ne intoarcem ca zodiile noastre normale!

| bogdan_5596 a răspuns:

That's why I'm so crazy? zodiac of the damned

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io cand beau sant vomitator si ASA vreau sa ramai.

| roooxy_5474 a răspuns:

Nu ne schimbam zodia! e o prostie.chiar u ai spus ca nu ti se potrivestetonguesi nu te lasa influentata de prezicerile din zodiac. unele sunt bune. altele nuhappyhappyhappy

| LadyGagaAlex_1631 a răspuns:

Mai bine ramai la zodia ta!