16 - o vârstă deosebită, plină de vise, de gânduri, de clipe frumoase; o vârstă din categoria "cei mai frumoşi ani". Nu poţi fi atât de pesimistă încât ai putea refuza să vezi minunăţiile din jurul tău. Priveşte doar ceea ce te înconjoară...ai văzut vreodată un răsărit de soare? Ţi-a mângâiat vreaodată chipul o ploie de vară? Ai privit vreodată cerul înstelat? Te-ai simţit singură chiar şi atunci când luna ţi-a vegheat somnul? Dar în oglinda apelor ţi-ai privit chipul? Ai ascultat oare ciripitul păsărilor,ce crezi că ţi-au spus? Cu siguranţă te admirau! Vezi?! NU, eşti singură. Sunt atâtea lucruri care te-ar putea face fericită. Nu ai prieteni adevăraţi? Nu te îngrijora! E mult mai bine aşa decât să trăieşti cu impresia că ai şi la un momentdat să observi că de fapt atunci când îţi este mai greu nici măcar nu vor întinde un deget să te ajute. În Biblie scrie: "prietenul adevărat iubeşte oricând şi în nenorocire ajunge ca un frate." Da, aşa este! Citez: "Nu am prieteni adevarati, nimeni nu ma intreaba ce mai faci? Cum mai esti? Practic nimanui nu-i pasa de mine." Cuiva chiar îi pasă de tine, de mine, de noi...
http://www.youtube.com/watch?v=M-Q7hOxquyo
Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=_wwo6vizC1w
O zi cu multe zâmbete.
Cu placere sper sa le pui in practica pentru ca pe mine m-au ajutat. Daca mai ai nevoie de un sfat sau o vorba buna sunt aici pentru tine, nu esti singura :*
Asta am vrut şi eu să spun.
Nu te mai plânge printre străini,încearcă să-ţi rezolvi singură problemele,bazându-te pe logică.
Chiar tu mi-ai spus că nu te cunosc în totalitate. Nu te cunosc deloc. Şi nimeni de aici nu te cunoaşte deloc,să ştie ce gândeşti şi cam ce aşteptări ai tu de la viaţă,deci, mi se par cam inutile sfaturile lor, chiar dacă mulţi încearcă să te ajute.
Atunci când nu găseşti un rost vieţii tale, inventează unul. Nu te ajută, dar te face să nu te mai gândeşti la rostul vieţii.
Ai dreptate...si inca ceva.M-am exprimat gresit cand am spus ca nu ma cunosti in totalitate.Am vrut sa zic ca nu ma cunosti deloc dar dupa aia mi-am dat seama de greseala.In orice caz ai dreptate in ceea ce spui.O seara placuta!
Bine ai venit in familie!
Ce mai faci?
Mai nu stiu daca o sa scapi de aceasta problema. am peste 25 de ani si tot nu am scapat definitiv de aceasta problema pe care o ai si tu.
Dar am gasit cateva scapari cat de cat...
Fiecare trebuie sa stea fata in fata cu el si sa se accepte...Nu vei ajunge nicaieri daca te urasti, daca te dispretuiesti.Esti asa cum ti-a fost scris in ADN sa fii.
Am trecut si eu prin asta, e doar o drama amara a adolescentei...Eu unul am trecut peste prin muzica si poezie.Am dus totul la un nivel inalt si mi-am pastrat o oarecare aroganta: "Asta-s eu" "obisnuieste-te cu gandul ca n-ai ce sa-mi faci".
Lumea e plina de dusmani, intr-o astfel de lume daca vrei sa ai cu adevarat prieteni trebuie sa inveti sa vorbesti sincer, sa fi acolo cand au nevoie de cineva sa ii imbratiseze, trebuie sa inveti sa faci compromisuri; eu iti zic pe fata, trebuie sa lasi oamenii sa te vada si sa incerci sa zambesti tot timpul in compania lor.Cel putin la inceputul prieteniei...Fii mai sociabila;
cauta sa vezi la ceea ce esti buna, si progreseaza, orieteaza-te catre un punct, hotareste-te de pe acum la ce facultate vrei sa dai, gaseste-ti un rost in viata, intreaba-te ce iti place sa faci, si fa-o!
Dar mai ales incearca sa te apropii de cineva care stii ca nu va incerca sa te raneasca niciodata.
Multumesc de raspuns, in legatura cu faptul ca nu ma accept din punct de vedere fizic e mai complicat, prefer sa nu mai abordez tema asta.Multumesc pentru sfaturi!
Fi optimista. Uite e mai bine sa fi optimist si sa te inseli decat pesimist si sa ai dreptate. Vreau sa zic ca daca incepi sa vezi lumea asa cum e ea dintr-o lumina pozitiva totul va fi bine. Traieste ca si cum ai muri maine viseaza ca si cand nu ai muri niciodata. Eu cred ca probema ta e ca nu visezi destul. Viata e cum e ea dar.e a ts..scrieti povestea asa cum vrei tu. Zambeste si fi fericita fiindca existi.
Lumea e maare, nu ai cum sa nu gasesti o persoana care sa nu te placa, si sigur ca exista si acum o persoana care tine la tine dar poate tu nu il vezi!
de ce nu vorbesti cu un psiholog
de ce nu faci lucruri care sa iti placa si sa iti fie de folos (studiu, lectura, sport, arta etc etc)
viata e scurta, de ce sa o risipesti?
Multumesc enorm pentru vorbele frumoase... si adevarate in acelasi timp...!
Cu multă, multă plăcere. Mă bucur atât de mult că te-am putut ajuta. Îţi doresc să ai parte de cele mai frumoase clipe de acum încolo şi să cauţi întotdeuna fericirea în celele mai mărunte lucruri. Mă bucur şi pentru că ţi-au plăcut filmuleţele, uite îţi recomand să citeşti o carte deosebită se intitulează "Secretul Mulţumirii" şi este scrisă de Harriet Lummis Smith.
Am găsit şi un link: http://gramma.ro/produse/m1/1693/129/Secretul-multumirii-%283-volume%29
Deja mi-a atras atentia titlul. Multumesc pentru sfaturi pentru ca mi-au dat de gandit si ti-am dat dreptate in final. Eu nu pot observa lucrurile frumoase si importante cu aceeasi usurinta dar de acum inainte o sa incerc pentru ca sunt sigura ca o sa am numai de castigat! O seara cat mai placuta!
Cu siguranţă vei avea de câştigat. Da cărticica este foarte interesantă şi îţi va schimba modul de gândire, mai mult nu spun că e frumos să o citeşti tu şi să tragi concluziile la final. Te îmbrăţişez şi ai grijă de tine, vreau să aud numai de bine. ^^
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: