Nu.sfarsitu lumii va veni peste 2 milioane de ani chiar mai mult. uita-te in fiecare dimineata pe national geographic' de la ora 9 pana la 10. uneori da de'astea dspr sf.lumii... e adevarat ca un asteroid va lovi planeta ...si va avea loc o explozie.dar daca era adevarat cei de la NSA ne ziceau asta (tuturor) si incercau sa-l opreasca, deoarece un meteorit nu vine imediat intr-un minut.ii trebuie luni
Nu e adevarat! doar daca vrea Dumnezeu sa fie sfarsitul lumii! dar stai linistit chiar daca ar fi sfarsitul lumii nu conteaza atata timp dumnezeu stie ce face
Aberatii...asa au zis si anul trecut...Numai Dumnezeu stie cand va veni.
Nu, sunt doar niste lucruri inventate de oameni. Anul trecut tot era vorba sa vina sfirsitul lumii dar n-a fost. Eu una nu cred in astea si acelasi lucru ti l-as recomanda si tie.
Esti de o seama cu mine, ai dreptate si tu ce spui acolo dar asta nu inseamna ca trebuie sa intram in depresie si sa ne plangem ca nu ne convine lumea, lumea ne o mai cream si noi. uite daca ai timp sa citesti http://sfantulmunteathos.wordpress.com/......ritul/,pup
Nu e adevarat cei de la NASA au spus ca sunt miniuni de iluminati
vor fi cateva cutremure intre 4 si 7 grade atat este o perioada care trece prin ea planeta noastra care a mai trecut prin ea acum 11 ani
E o totala aberatie asta cu sfarsitul lumii. Pana acum s-a mai zis de cateva ori ca vine sfarsitul lumii si nu s-a intamplat. Nu mai crede toate aiurelile astea inventate de oameni tampiti doar pentru a atrage atentia.
Sa nu mai spui niciodata asa ceva! Eu sunt,, speriata de bombe" si imi e o frica de Sfarsitul Lumii, incat as face orice sa nu vina, si tu spui ca ar fi bine sa vina..Partea buna in ce ai spus tu este ca ai zis ca nu vine!
In cazul expus de tine nu cred ca se va apropia soarele de pamint ci are sa fie exact invers.
Normal ca nu...
Dintre toate afirmatiile de mai sus cea mai stupida mi s-a parut ultima:
"Soarele se va apropia prea mult de pamant".
Aberatii. "o gaura neagra ne va inghiti"
Ce prostie...
"Soarele se va apropia prea mult de pamant"
Pai voi inca mai mergeti pe geocentrism?
la voi Soarele se invarte in jurul Terrei, nu invers?
Cum o sa se apropie Soarele de Terra, poate Terra o sa se paropie de Saore, pentru ca Heliocentrismul este corect.
Raspuns scurt: NU.
Raspuns lung: Calendarul mayas nu se termina la 21-12-2012. Aceasta data marcheaza doar sfarsitul unui ciclu de aproximativ 5.000 de ani. Mai multe detalii gasesti aici: http://www.numereledestinului.ro/......otogenica/