| DedeeAndreea a întrebat:

Este adevarat ca pe data de 21-12-2012 va veni Sfarsitul Lumii?(adica un asteroid/meteorit va lovi planeta/o gaura neagra ne va inghiti/va avea loc o explozie solara/Soarele se va apropia prea mult de pamant)?

Răspuns Câştigător
| Gamerita a răspuns:

Nu.sfarsitu lumii va veni peste 2 milioane de ani chiar mai mult. uita-te in fiecare dimineata pe national geographic' de la ora 9 pana la 10. uneori da de'astea dspr sf.lumii... e adevarat ca un asteroid va lovi planeta ...si va avea loc o explozie.dar daca era adevarat cei de la NSA ne ziceau asta (tuturor) si incercau sa-l opreasca, deoarece un meteorit nu vine imediat intr-un minut.ii trebuie luni happy

45 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns (pentru sabin89):

Nici o nanosecunda nu m-am gandit la acel mar, asa ca eram curioasa ce ti-a trecut prin minte, ce legaturi ai facut.

| sabin89 a răspuns (pentru Mădă0611):

Ti-as fi dat replica: In istorisirea cu "pomul" nu se specifica ce fel de pom a fost. Asa ca nu stiu de ce circula vorba ca a fost un mar si nu...o corcodusa?

| Maya2014 a răspuns:

Nimeni nu poate sti ce se va intampla maine, dapai se mai stim ce se va intampla peste 2 luni.
Fiecare isi da cu parerea, ca asa e omul, dar oricum sfarsitul e inevitabil, indiferent daca va fi maine, peste 2 luni sau peste miliarde de ani.

| Maya2014 a răspuns (pentru Mădă0611):

Hai sa nu exageram.Totusi,nu cred ca tu,ca si persoana, ai vrea sa dispara lumea propriu-zisa ci doar specimenele din ea.
Trebuie sa te obisnuiesti cu faptul ca viata nu e roz,iar oamenii nu sunt ingeri ci doar "pacatosi" (daca ar fi sa o luam pe termeni religiosi).
,, Orice gradina are buruienile ei"...
In concluzie, ca va veni sfarsitul sau nu, n-avem de unde sti, dar un lucru este cert, tot noi il vom provoca happy

| DyNo a răspuns (pentru Mădă0611):

Aha...
Nu cred ca in aproximativ 2 luni Soarele va creste asa de mult.

| vladdd16 a răspuns:

Sa ii zici la asterioid ca pe 21 nu pot, ca am ora la medic sa vina pe 22

| Mădă0611 a răspuns (pentru DyNo):

Nu creste decat peste cateva milioane sau miliarde de ani. N-o sa apucam noi vremurile alea. tongue
Zi-i unui copil ca Soarele se mareste si ca niste unii, mayasii, au zis ca in data x se sfarseste lumea. O sa asocieze astea 2 lucruri si iese ce a zis mariaanutza.

| Angiiiiiii a răspuns:

Nu asta nu se va intampla totul are timpul lui daca e sa vina atunci asta e...tie frica?

| teotaur a răspuns (pentru Gamerita):

Peste 2 mi de ani sigur vom fi morti in gunoaie, nu trebuie sa ne facem probleme de asteroidul acela...

| DedeeAndreea explică:

Scuze ca intreb.ce legatura are intrebarea mea cu faptul ca tie iti e somn?

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru DedeeAndreea):

N-are, a fost un mesaj ascuns...scurt si subtil.Un cuvant "relax, take it easy"; nu se va intampla nimic "rau" (un cuvant relativ oricum) in viitorul apropiat, deci stai chill.
Ps. nu te mai scuza pentru nimic, numai bunewinking

| Culea_Claudiu_1998 a răspuns:

Nu stie nimeni dor dumnezeu stie

| Gamerita a răspuns (pentru teotaur):

Nu in gunoaie ci in morminte laughing si da stiu.

| Boaca_Andrei_1989 a răspuns:

Nu! Nu este adevarat!

| Boaca_Andrei_1989 a răspuns:

Nu! Nu este adevarat!
Nu este adevarata nici una dintre ele!