| razz4lovee a întrebat:

Imi puteti explica si mie semnificatia acestui citat: "Gasesti puteri noi in chiar slabiciunea ta... Soarta-ti lasa totdeauna cate o portita la vreme de cumpana

1 răspuns:
| T0T a răspuns:

Dacă trecem peste faptul că citatul acela nu se mai închide...Din punctul meu de vedere acest citat spune faptul că deși ai o anumită slăbiciune poți să găsești forța necesară să poți realiza anumite lucruri, acea forță fiind prezentată în citat ca pe o nouă putere, "nouă" pentru că nu suntem pe deplin conștienți de toate abilitățile noastre, de toată forța noastră de a realiza anumite lucruri. De cele mai multe ori ne impunem noi anumite limite, dar în loc să ni le impunem ar trebui să facem mereu cât mai mult, să scoatem tot ce-i mai bun din noi și toate aceste lucruri pe care le-am realizat în acest mod, adunându-se pe parcursul vieții, stabilesc în cele din urmă acea limită. Ultima propoziție, în opinia mea, exprimă faptul că dacă suntem într-o situație dificilă, mereu vom avea o portiță de ieșire din acea situație, o portiță care poate fi mascată, care poate fi îndepărtată, dar soarta o face să ni se descopere în cele din urmă dar cel mai mult contează ca nici noi să nu renunțăm, să o căutăm, să avem răbdare, să așteptăm și să luptăm cât putem de mult.