| navarre a întrebat:

Buna tuturor. Stiti cine a spus?:,, Biserica spune ca pamantul este plat, dar eu stiu ca este rotund pentru ca am vazut umbra lui pe luna, si am mai multa incredere intr-o umbra decat in biserica"

Răspuns Câştigător
| Alphawolf a răspuns:

Ferdinand Magellan

6 răspunsuri:
| DianaLostInDreams a răspuns:

Lovendal?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

In 1400 oamenii poate aveau o scuza pentru lipsa de perspectiva. In 2010 cum poti eticheta atat de superficial? Cu mici exceptii afirmatiile care incep cu "Biserica" "Negrii" "Romanii" "Barbatii" (mai cauta daca vrei criterii de discriminare daca n-ai prins ideea ) sunt materiale de propaganda care cauta sa generalizeze si sa simplifice fals si cu intentii nesincere ignorand un factor esential: diferentele intre indivizi. Toate ideile care au inceput astfel au avut un sfarsit trist. Dupa atata vreme trebuie sa avem inteligenta sa nu repetam astfel de greseli, fie ele si in logica noastra happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nvarre de un lucru sunt sigur.in materie de religie, invataturile oamenilor dispar in timp si sunt uitate. dar ce vine de la Dmnezeu ramane.si aduce rod. tu ne intrebi nu ca te-ar interesa.sau nu ai sti. tu vrei sa provoci.nu mai incerca.

Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns:

Care Biserica spune ca pamantul e plat? Cartea Iov(din Biblie) spune:El intinde miazanoaptea asupra golului si spanzura pamantul pe nimic" si Proverbe 8:31 vorbeste de "rotocolul pamantului"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aristitela zis ca rotund