anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau raspunsuri doar de la oameni seriosi pentru ca e un subiect destul de interesant, zic eu. In legatura cu 21 decembrie...majoritatea celor neinformati au inceput sa isi faca griji, si spun neinformati deoarece se preconizeaza o schimbare majora a omenirii, ci nu sfarsitul lumii.Deci e vorba ca in acea data timpul se va opri la 0 deoarece Pamantul intra in centura fotonica, astfel spus va intra in campul de energie cel mai puternic din univers iar aceasta trecere va dura 2000 de ani. Timp de 2000 de ani nu va mai exista noapte.In data de 21 decembrie va avea loc "selectia" omenirii, adica cei care au emanat bunatate,iubire,altruism (sentimente pozitive),cei care au vibratii inalte, doar acesti oameni vor putea trece acest prag si vor putea dobandi anumite "proprietati" speciale.(cautati pe net pentru mai multe detalii). Acum intrebarea mea,credeti ca este posibil asa ceva? Eu personal as crede si nu prea, mi se pare totusi prea SF dar ar fii buna o schimbare, nu conteaza daca e negativa sau pozitiva pentru ca rautatea, ura, invidia si tot ce tine de rau a ajuns la cote maxime si nu se mai poate asa.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am sa iti raspund prin alta intrebare si sper sa intelegi:Tu ai naste un copil, cu scopul clar, de a-l ucide? Acum iti raspund:multi neaveniti, chiar mari cercetatori, lanseaza anumite situatii cu scopul clar de a ascunde ceva si a obtine multi bani.Iti garantez, ca nu se va intampla nimic de o asemenea amploare.Nu mai crede tot ce se scrie sau spune pe net.Pamantul,cu tot ce este pe el, va exista mereu.Cu mici modificari umane, in timp. Numai bine.

| Pap_Mihaela_1998 a răspuns:

Pe 21 decembrie se termina calendarul maias atata tot.

| AliveOne a răspuns:

Nu exista asa ceva adica da o fi posibil cat de cat chestia cu 21 decembrie dar daca vine un asa zis sfarsit ala nu te intreba (Ca doar nu e fiinta vie si nici nu vorbeste)ba tu ai fost bun? ai pacatuit? a nu? bun atunci tu o sa poti zbura de mainelaughing sa fim seriosi daca ar veni sfarsitu toti ne vom duce (nu ne va partaja)intr-un singur loc acela fiind lumea de dincolo care posibil sa existe problema e ca nu stim ce e acolo sper ca macar acolo sa existe adevarata dreptate big grin daca tot ne ducem pe 21 sa ne ducem intr-un loc mai bun unde e loc pentru fiecare unde toti sunt cum ar trebui sa fie unde toti sunt fericiti unde poti sa ai orce orcand oriunde doar sa cerihappy