Si eu sunt in aceeasi dilema... chiar nu stiu ce sa aleg.
pai tu spui ca la mate nu rezisti- daca nu-ti place matematica atunci nu te duce ar fi un chin...
la bilimf-ai spus ca te descurci cat de cat numai ca pronuntia nu e punctul tau forte (nu-i ninic asta se rezolva prin invatarea regulilor)
la- stiintele naturi poate nu stiai dar e cam acelasi lucru ca mate-info se pune accent pe matematica fizica dar si chimie si biologie
la profilul stiintele sociale se pun bazele pe phsihologie, economie, filozofie, logica si da faci si istorie...
Pentru ca vrei sa te duci la o facultate de psihologie atunci du-te pe stintele sociale...
Eu ti-am explicat ce ore faci la fiecare, acum tu ai de ales ce iti place...
succes! funda?
Daca vrei sa ai o facultate de psiholog mergi la stiinte sociale, mai ales daca tie iti place, la filologie nu-i nimic daca nu stii sa te exprimi,, extraordinar'', poti sa deprinzi acest dar al exprimarii prin citire si daca vrei sa fii psiholoaga trebuie sa citesti si sa te documentezi mult; daca inima ta iti spune sa fii psiholoaga atunci alege filologie si la filo faci istorie multa, sau stiinte sociale bineinteles.Succes!
La stiinte sociale as vrea si eu sa merg.am inteles ca se face mai mult romana, istoria, si toate stiintele specifice profilului[a9a - logica, a10a - psihologie si atp, a11a - economie si sociologie, a12a - filozofie. din care dai teza la toate mai putin atp si sociologie ] ele se fac la toate profilele.doar ca aici se pune accentul mai mult pe ele. mate faci pana intr-a12a, dar in a11a si a12a se reduc la 2 ore pe saptamana. stiintele naturii [bio, chimie, fizica] nu se mai fac dintr'a11a. asta e tot ce stiu.
succes in continuare!:*