| LikeChocholate a întrebat:

Voi trece direct la subiect:
Acum o ora, pe la 23:15 am vazut pe cer chestia asta:
https://www.google.ro/......ps?/search
(insa avea lumini ce ii conturau forma: erau 2 linii albastre pe margini si una rosie in spate)
Ok deci ce credeti ca a fost? Va jur ca nu avea CUM SA FIE UN AVION! Mergea foarte incet si l-am vazut pe cer cu o marime de 3 cm si nu facea niciun zgomot! A aparut din niste nori si a mers atat de incet incat am reusit sa ma uit la el vreo 3-4 minute, iar cand s-a indepartat s-a vazut ca o lumina de stea foarte stralucitor ce se aprindea si iar se stingea..credeti-ma ca nu avea cum sa fie un avion!
Am fugit repede in casa si am cautat pe youtube filmulete "triangle ufo" si vazusem foarte multe comentarii in engleza de la un utilizator cum ca in urma cu nu stiu cat timp vazuse un utilizator exact un asa triunghi insa rosu cu albastru-turcoaz. erau ca niste led-uri. habar n-am cum sa va spun... sunt socata pur si simplu!
Voi chiar credeti ca a fost un ozn sau ceva in genu'? pentru ca va spun sincer nu putea fi ceva creat de OM! ASTEPT PARERI
P.S : Va rog nu faceti misto de mine, va jur ca tot ceea ce spun este REAL!

5 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Misto

| Ineys a răspuns:

Men, calm up pliz.laughing Visati numai extraterestrii. Crezi ca daca existau, nu dadeau vreun semn de viata pana acum? nu ne invadau deja? sau orice altceva? Nu exista asa ceva, probabil au fost niste stele, si daca ai zis ca au fost nori, probabil au fost transparenti si se miscau norii, si tu ai avut impresia ca se misca acele puncte.laughing Cerul e ciudat noaptea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da erau extraterestri. obisnuieste-te ca sunt o realitate.continua-ti viata.=/ iaca mare branza ca o vazut extraterestri ce sa zic panica mare

| LikeChocholate explică:

Ce stea sa vad oameni buni? Era cam la 1000 de m de pamant, era un triunghi, iar marginile le avea conturate cu niste lumini : 2 albastre in fata si lumini rosii in spate. scrie pe google "triunghiular ufo" si vei vedea mai multe informati! am vazut un triunghi, zbura! si in centrul lui avea un cerc iesit in relief (ca o usa) pe care era inscriptionat un "V" insa era intors! daca am reusit sa vad acel logo iti poti da seama de aici ce jos a fost acel triunghi! Pur si simplu nu facea zgomot si plutea! Iar dintr-o data a luat viteza luminii, jur! va jur pe ce am eu mai sfant ca totul e adevarat! daca as vorbi cu un cosmolog /astrobiolog despre ceea ce am vazut, si daca i-as descrie acel triunghi, mi-ar da dreptate!

| LikeChocholate explică:

Triangular ufo*

Întrebări similare