Uneori, in momentele de soc, esti mult mai receptiv, mintea practic e linistita (blocata, nu mai deranjeaza) si poti accesa informatii diverse, precum info despre viitorul cel mai probabil;
poti accesa astfel de info si intr-o stare normala insa atunci esti mult prea distras, puls n-o sa dai prea mare importata informatiei chiar daca apare in gandul tau, o sa consideri de obicei ca pe o ciudatenie, un gand ambigu
Și eu mi-am rupt-o de 3 ori.
Ai mei mi-au spus că mereu deliram și spuneam tot felul de prostii în drum spre spital,( e ceva de acasă până la urgențe) deși aveam 10-11 ani.
Probabil asta se întămplă din cauza șocului. (+durerea)
Baftă.
Mie îmi apare totul destul de clar ( adică relatarea ta ) dar totuși nu sunt un clarvăzător. Baftă viitoarelor clarviziuni pe care o să le mai ai; îţi va trece când ai să te maturizezi.
Deci stai sa inteleg: Spuneai pe strada ca ti-ai rupt mana(si mergeai probabil) si ai dat peste o fata. Pai din moment ce spuneai acest lucru inseamna ca ti-ai rupt-o inainte sa dai peste ea si(datorita adrenalinei) n-ai simtit c-o ai rupta decat atunci cand ai avut socul cazaturii.
Pai..in legatura cu tija:probabil ca ti-ai dat cu presupusul si chiar asta s-a intamplat. Daca ai mai vazut procedura, poate stiai ce se va intampla.
Hai sa dam si cealalta varianta: "Varianta magica si misterioasa"
Fu*k logic! Ai puteri supranaturale si vei ajunge un clarvazator faimos. Ma uit acum in limonina mea magica si te vad prezicandu-i lui Obama.
Eşti un clarvăzător! O să devii faimoasă şi bogată, vei schimba lumea prin talentul tău nemaivăzut.