Si eu am visat, unde pui ca era si color, cred ca singurul vis color ce l-am visat
La fel, am visat ce spui si tu nave spatiale pe cer, care venise asa din ce mai imi amintesc, dupa cum ma simteam, nu cu ginduri bune.
La fel, nu vazusem nici eu filme sf in perioada aia, sa zic ca ar fi de acolo, dar citisem cu ani in urma reportaje, chestii despre nave, extraterestri, etc.
Dar creierul nostru poate face vise, sau pune gramada frinturi din ce ai vazut, trait, le amesteca, face un mix si scoate un scenariu de asta cand nu te astepti.
Nu-i nimic ciudat, ori ca tu ai simti ceva real si apoi visele sa ti le dezvaluie, astea is alte povesti nemuritoare de adormit copii
Singurul vis color?! Nu cred ca am visat vre-odata alb negru sincer asta e ceva nou
Așa visa și scenaristul de la "Independence Day" și uite ce capodopera cinematografică a ieșit.
Pune mâna rapid pe un stilou și un caiet și apucă-te de scris. Poate dai lovitura la Hollywood.
Foarte interesant? multumesc de informatie!
Nu exista OZN-uri! Astea sunt doar invenții din filmele SF iar visele nu înseamnă nimic
OZN = Obiect Zburator Neidentificat care poate fi o gramada de chestii care zboara si nu a fost identificat, (drona, pasare, fenomen natural, ceva ce nu putem explica inca, etc.) daca e identificat nu mai e NEidentificat.
UFO = Unidentified Flying Object
Cinematografia Sci Fi a preluat termenul nu la inventat.
Eu nu am intrebat daca exista sau nu, cred ca ai greșit întrebarea.
Eu nu cred in vise, nu cred ca dacă cineva visează OZN-uri inseamna ceva ci doar ca s-a gândit mult la asta
Eu nu am intrebat daca tu crezi in vise sau nu. Nu stiu ce cauti tu sa raspunzi aici. Cred ca problema psihică e la tine, indiferent de varsta.
Eu ți-am spus părerea mea, sa nu crezi in vise sau în useri cu iq mic precum Îngersuav! Doar te-am avertizat
Trebuie sa citesti adevarul religiei crestin ortodox si de abia atunci vei sti in ce si ce sa crezi, visele trebuie sa le ignori total deoarece satana îi badjocoreste pe oameni prin vise
Eu am visat cu o seara inainte ca mama mea va muri si asa s-a intamplat din pacate. Nu am zis nimanui ce am visat pentru ca nu am vrut sa zic cu voce tare, nici sa bag in seama gandul asta, dar asa s-a intamplat. Cat despre "adevarul religiei" nu stiu la ce va referiți, eu am citit vechiul si noul testament. Nu se vbeste despre ozn-uri sau vise, dar unele premoniții ale sfinților pot fi înțelese si ca vise.
Chiar daca visele îti par ca se împlinesc tot o inselatorie a satanei este, cat despre ozn si extraterestri se numesc nalucirii diavolesti.La biserica sau la manastiri exista carti in care se explica cum sta treaba cu visele si vedeniile, du-te si cumpara o carte despre vise si vedenii si dupa ce vei citi vei intelege cum sta treaba