| sisiucar a întrebat:

Azi as vrea sa va rog sa dezbatem termenul de,,normal". Oare normal - instinct de turma? Toata viata am vrut sa fac ceva in lumea asta, ceva diferit.Toate fetele vroiau să fie prințese eu mereu am vrut sa fiu pirat (suna ciudat).Nu vreau sa fiu un simplu avocat/cofetar/profesor/economist... vreau o viata care sa nu aiba limite.Am pierdut multe si sunt matură dar tot nu ma voi opri.De ce lumea se multumeste fiind doar un simplu cofetar/economist/profesor etc? Eu nu renunta la visul meu, voi? Visele voastre merita sa fie uitate doar pentru ca aveti 30 de ani (mai mult sau mai putin)?

Răspuns Câştigător
| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Zău că semănăm mult happy nuci eu nu vreau să accept să fiu doar un om normal
Eu cred că nu ar trebui să renunți la visele tale oricât de ridicol ar suna dar există unii oameni răi și invidioși care vor să facă oamenii să renunțe la visele lor
Pentru ați împlini visul trebuie să muncești multwinking dar sunt sigură că vei reuși
Trist este că în ziua de azi nivelul de trai e mai important decât fericirea

7 răspunsuri:
| Tina88 a răspuns:

Poate ca visul unora este sa fie cofetari sau profesori. Te-ai gandit la asta? Vise nu inseamna neaparat sa vrei sa faci ceva extrem ci sa faci ceva ce iti place.

| nlko a răspuns:

Fiecare om are visul lui, iar fiecare meserie este imporanta in felul ei. Cred ca nu conteza ce meserie ai daca iti place si nu trebuie sa fie obligatoriu ceva extrem.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Visele nu platesc mereu facturile.

cand ai de platit rate, cand ai de hranit copii nu mai ai timp de visat

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Visele nu platesc facturi. Visele din contra, golesc conturi... Lumea pe care ti-o doresti nu exista in realitate. Viata e dura, get use to it ca oricum n-ai de ales.

| StefanR0 a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin normal,depinde ce fiecare persoana intelege prin cuvantul "normal". Efectul de turma de care zici tu e cu totul si cu totul altceva si anume,pleava.Dar asta e cu totul si cu totul alt subiect.
Cand vorbesti de normal,te referi la mai mult lucruri. Poti sa fi normal doar la suprafata in timp ce in interiorul tau este un razboi.
Exemplul meu:ma multumesc cu un simplu loc de munca pentru ca sa-mi intretin familia. Poate pentru mine pare totul normal dar pentru altii poate pare anormal intrucat sunt satisfacut din lucruri simple.
Si totusi,nu conteaza cat de normal pari atata timp cand faci ceea ce ti-ai dorit.
Am vazut si invatat lucruri care m-au condus la o singura concluzie:"Persoana ce-a mai simpla are cele mai complexe povesti si idei."Ma rog,are si exceptii dar,din totdeauna persoana pasnica sau,cum vreti voi sa-i spuneti,plictisitoare, gandeste mult mai bine pentru ca nu-si incarca mintea cu prostii.
Daca ai o viata agitata, plina de peripetii, crezi ca apuci sa te bucuri de ceea ce inseamna cu adevarat viata? Pentru mine inseamna ceva linistit, ceva unde familia va fi pe primul plan iar adventurile ceva ce se va decide odata cu timpul.

| T0T a răspuns:

Puțini ajung să iasă din banal atât practic dar chiar și cu visurile pe care le au.

| Kirschen a răspuns:

Eu zic ca nu e târziu sa te faci pirat. Urmează-ți visul. Dacă te ajuta, și eu visam ca ajung astronaut.