Asta mi se pare o prostie.
Sau dacă e aşa,că "în viaţă iubeşti doar o singură datăcu adevărat", e posibil nici să nu-ţi dai seama când se întâmplă asta. Sau să se întâmple, după care să iubeşti pe cineva mult mai mult, şi tot aşa, tu având mereu impresia că ultima dată e cel mai intens.
De asta folosesc eu prezervativul.
Na bre, miroase ceva frumos sa te calmezi :))
http://www.youtube.com/watch?v=xVFPmCJRdCs
Mah! De cate ori sa-ti zic sa folosesti pluralul?! Ce tot o tii cu Romeo si Julieta lui... daca nu mureau, faceau copii, si ii iubeau si pe aia cu dragoste la fel de adevarata. Dragostea adevarata nu are singular, duduie!
Nu stiu ce ai inteles tu din ce am zis eu dar te las asa.
si ce, sunt obligata sa fiu de acord cu tine? am pus o intrebare simpla, ai raspuns, ti-ai dat cu parerea (asta era ideea), si gata.
ce tot o lungesti atata, nu ai obosit?
mai ho, ia o pauza si mai lasa siteul asta, ca se simte fumul pana aici de la cat ai zapacit tastatura aia.
Stai fara grija, mai am o saptamana si plec in concediu... va las pe voi sa scoateti fum pe TPU, eu ma duc la munte!
Bai boracule mi-a scazut productia de lapte de cand cu Paleru, joaca in draci caprele si lapte cocar, da-mi macar cocarda sa ma aleg cu ceva.
Moshule, nexam cadou pentru fata assta cuminte? Vrei sa te bronzez putin sa mergi tot sexy inapoi in Nord?
Ha ha ha, nexam. Ti-am zis ca Mosh Cracila si-a rupt gitul. Sorry pentru el, da' ma bucur pentru mine, ca am vindut sacul de jucarii si mi-am luat berica rece
No, pai atunci mi-ai schimbat jucaria pe bere. Asta cum o rezolvam?!
Nici eu nu-s adeptul mersului in autobus, dar isc discutii despre el pentru a-mi pune parerea in balanta cu cea a altora in scopul solidificarii (sau nu) a propriei pareri.
Am mai raspuns mai demult, nu, nu doar o data! Depinde mult de tipul de educatie, sensibilitate, cultura, etc. Cei ce iubesc o singura data, suntori de moda veche, ori "incremeniti in proiect", ori se tem, ori multe altele! Viata e plina de exemple pozitive!
Ah ma gandeam ca vrei sa-mi zici sa am grija sa ma protejez si sa iau pastila de a doua zi de maxim 2 ori pe an.
apreciez.
CrucifiedCountess întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: