| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Bună ziua! Recent am m-am mai uitat la câteva documente și am dat peste o teorie ciudata despre Pământul gol sau,, The hollow Earth"! Din videoclipurile vizionate despre aceasta teorie, adepții acestei teorii sustin ca in interiorul Pământul se afla o civilizație avansata cu propriul soare care este mai veche decat umanitatea și a venit pe Pamant cu mulți ani în urma când viața pe Pamant era imposibila datorita unei coliziuni cu un asteroid ori a unor erupții vulcanice, iar aceasta civilizație a avut de atunci o tehnologie extrem de avansată și s-a stabilit în interiorul Pământului! De aici vine și teoria intratereștrilor : se spune ca pe fundul oceanelor Pământului s-ar afla aceste asa numitele baze ale intratereștrilor de unde de ani de zile provoacă cataclisme precum tsunami, cutremure și uragane! Se spune ca aceasta veche civilizație avansata dorește distrugerea omenirii sau inrobirea ei de ani de zile deoarece ei au venit pe Pamant cu mult înainte de oameni și considera ca Pământul le aparține! Eu unul consider ca aceasta teorie este falsa, în primul rand pentru ca este imposibil ca interiorul Pământului sa susțină o civilizație datorita magmei din interiorul sau, deci teoria intratereștrilor pica! Acum eu am o teorie personala, cum ca aceste baze din ocean nu sunt ale unei civilizații străvechi din interiorul Pământul ci mai degrabă ale unei civilizații extraterestre care a venit pe Pamant în urma cu câteva decenii, decenii în care a observat în de aproape omenirea, pentru ca intr-o zi sa fie pregătita sa o cucerească! Voi ce părere aveți despre toate aceste teorii? Aveți vreo teorie personala cu privire la acest subiect? Aștept părerile voastre!

2 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Știi ca intraterestrii și extraterestrii sunt doua lucruri diferite nu?

| KilljoyIdiot a răspuns:

Păi, nu zic că nu s-ar putea să existe extratereștrii -- la urma urmei, Universul e mare! Totuși, nu cred că se află printre noi, sigur au lucruri mai bune de făcut decât să vadă cum ne ucidem/amenințăm unii pe alții! laughing (bine, dacă chiar se află printre noi și au intenții "malefice", probabil că o să aștepte până ne distrugem singuri și abia apoi preiau controlul, ce să zic...)

Nici teoria cu "intratereștrii" nu mi se pare plauzibilă, e o simplă poveste SF. Un roman pe această temă ar fi interesant de citit, ce-i drept, dar cum am spus, SF-uri!