Planete retrogradate... O echipă de fotbal ştim cine o poate retrograda - ăia de la federaţie. Dar o planetă? Nu văd cine ar avea autoritatea să o retrogradeze.
Nimemi nu e total la fel cu ceilalti, toti am fost creati sa fim unici, irepetabi.Ai fi mai fericita daca ai alege sa iti traiesti viata dupa Biblie, cartea Creatorului nu sa ti - o risipesti crezand in predestinari deprimante.
Te-ar ajuta cu ceva dacă ți-aș spune că astrologia este o pseudo-știință fără nici o bază reală, ale cărei afirmații au fost complet demontate de știință?
Ai doar o idee, unii nu inteleg ce si probabil nici tu, mai cerceteaza si compatiiblitatea cu celelalte zodii ale persoanelor din jurul tau. Ca asta nu merge, cand zodia inamica are puterea de a sta alaturi si aseaza lucrurile pentru tine.
"...cum pot sa imi traiesc viata stiind aceste lucruri..."
Sa le ignori sunt doar pseudostiinta (astrologie, zodiac, etc.)
Interpretarea mult mai amplă te-ar ajuta să descoperi un potențial propriu personal. Trebuiesc verificate casele în care sunt poziționate toate planetele, dar și semnul în care apare fiecare. Astfel, se poate observa aspectul benefic sau benefic al planetelor între ele.
Favorabil/nefavorabil*
Mă ajuți cu o zi de naștere? (ora și locul nașterii opționale)
Am trimis mesaj privat!
Oare cum si au trait viata restul de miliarde de oameni care au trait pe acest pamant de atatea mii de anii, si cei care traiesc si acum?
Stai calm vei fi bine. Daca ti se va intampla ceva, nu va fi din cauza planetelor.
Ele isi vad linistite de orbitele lor, ba inainte ba inapoi
Nici macar nu am habar despre ce vorbesti si uite ca inca mai traiesc.
Iti complici prea mult existenta, trebuie doar sa traiesti!