Stii, si informatica lucreaza destul de mult cu oamenii.Nu o sa fii un programator care sta toata ziua singur in biroul lui[decat in cazul proiectelor mici, care se rezolva destul de repede]. plus ca ai mai multe sanse in strainatate[binenteles, trebuie' sa stii engleza fff bine]. parerea mea.
Parerea mea e ca intre a iubi oamenii si a vrea sa-i faci sanatosi, si interesul financiar este o mare diferenta.nu se impaca una cu alta decat daca gasesti o cale de mijloc.dar nu cred.iar oamenii bolnavi netratati bine, sufera mult.si mor.imi place ideea ta.sa termini o scoala in Romania gandindu-te ce sariu mare o sa ai, sau sa pleci in alta tara straina de pregatirea ta dar care sa se foloseasca de ea.asa romani, asa tara.
Salarii de 4000 lei in farmacii? ) Nu e adevarat. Sunt undeva la jumatate. Loc de munca in domeniul farmaceutic gasesti usor, chestia e sa fii si tu motivata. Iar daca vrei sa pleci dincolo, poti pleca cu orice facultate ai face. Dupa parerea mea, cel mai bine se castiga din informatica. Ai vazut tu in Romania programatori care sa se planga de salariile mizere care le au? Eu nu, in schimb doctori am vazut...