Înseamnă că îi simți lipsa. Nimic altceva. Apropo trebuia să îi fii mai mult alături. Dacă a luat acea supradoză înseamnă că nu se simțea deloc bine pe dinăuntru.
Ii eram alaturi mereu. Am facut tot posibilul numai sa o vad bine. A facut asta din cauza parintilor si al iubitului ei.
16. A luat o supradoză.
Valeu! Asta inseamna ca e sinucidere! Visul asta cu sora ta intr-o casa in flacari ca este in iad si o chinuie! va trebui sa vorbesti cu ai tai, sa stabiliti o intalnire cu un preot bun ca sa te ajute cu sfaturi bune pentru a putea pomeni la cimitir, la praznic si la slujba de Sfanta Liturghie! Sa faceti mai multe fapte bune si de milostenie in numele surorii tale!
Doamne ferește...și pe mine vecina mea care a murit mă chema cu ea mă luase de mana și hai cu mine n.am vrut și m.am trezit imediat! Sora ta a avut multe păcate? Poate este in iad :O
Acel vis poate fi si din gandul tau, probabil te-ai gandit la ceva asemanator si de aceea ai visat.
Ca ai vrea sa o vezi, dar ti-e frica de ceea ce ar insemna asta cu adevarat.
Pai logic ca te cheama, deci iti recomand sa faci asa, te duci la mormant si stai acolo, aduci flori si vorbesti cu ea, o sa ii faca placere, ce fericire mai mare decat asta?! Apoi iti aduni neamurile si o cinstesti, faci o masa si dai de baut. Eu sincer zic ca o sa ii placa sa stie ca lumea se gandeste la ea, o sa fie in pace pe lumea cealalta. Bafta si sa o iubesti si sa te gandesti la ea cu bucurie ca este intr-un loc mai bun si te vegheaza si apara de acolo de sus. Ziua buna!