@Azm -> s-au facut studii si s-au constatat niste lucruri incredibile. De pilda niste seminte ce au fost tinute cateva zile in centrul unei piramide si apoi plantate au dat rod mai bun decat seminte obisnuite.
Piramida are niste proprietati aparte, nu degeaba exista piramide in Egipt sau in America Centrala. Dar tu esti unul din cercetatorii aia care au facut experimente si stii mai multe. Felicitarile mele.
Bună.
România are ceva mai interesant decât Stonehenge sau piramidele egiptene.
Cred că te referi la holograma piramidei din Ceahlău.
http://www.almeea.com/holograme-si-piramide-misterioase-pe-ceahlau/
O seară plăcută!
@Skip. Pot eu sa iti explic multe si bune, dar din moment ce nu crezi in "energii" cum le spui tu, atunci nici nu vad rostul. Nici nu insist...
Oricum, egiptenii au construit piramidele sa se afle in treaba, sa stii... De fapt se gandeau ei ca peste mii de ani vor deveni obiective turistice si vor scoate bani. Despre asta era vorba.
@uzy215; Da, au vrut sa demonteze mitul si au testat ca nenea Gheorghe de la tara.
http://www.youtube.com/watch?v=Ja09AO5TocA
Dupa cum vezi totusi prima incercare, aceea cand au taiat un mar pe din doua a relevat 2 diferente enorm de vizibile, si au zis "a, pai... lama aia cu care am taiat marul poate era mai contaminata pe o parte", ceea ce e imposibil, pentru ca o lama taie la fel, si se contamineaza la fel, doar daca n-o folosesti si o lustruiesti ca pe o oglinda din lateral...
Iar apoi au facut experiment irelevant in care marul nu era taiat deloc. De ce nu au repetat primul experiment de 10 ori sa ma lamureasca si pe mine? Nu asa se face un experiment stiintific, schimband coordonatele (mar taiat, mar intreg), il faci la fel nene...
@Azm... vai ce seriosi suntem si ce raspunsuri serioase dam. Crede-ma intru in polemici fara nicio teama cat vrei tu si vorbim cat vrei tu despre multe, multe aspecte ale vietii.
De asemenea sunt deschis la idei si... ca si tine am dreptul la opinia mea. Stii tu, extraterestrii exista si porcul zboara (doar o data, cand il arunci pe geam). (sper sa intelegi subtilitatea, daca nu ti-o explic mai babeste).
Si pe viitor, incearca matale sa nu imi dai mie sfaturi, pentru ca raspund la ce intrebari doresc, asa cum faci si tu. Imi expun ideile si cine crede bine, cine nu, si mai bine, dar mi-e scarba efectiv de fraze precum "Si pe viitor, incearca sa nu mai intervii acolo unde nu te pricepi". Tocmai, intervin acolo unde ma pricep. Unde nu, tac. E adevarat, ating subiecte controversate, dar nu imi da mie sfaturi cu "pe viitor..." ca nu e site-ul tau, ok? Sau nu sunt eu vreun subaltern de-al tau... usor usor baiete.
Apropo, ai auzit de cartea "Efectul de piramida" de Paul Liekens? Eu am citit-o dragule, nu e o "gogorita" (ai folosit termenul gresit, iti explic si de ce), si de acolo m-am documentat pentru a raspunde aici.
"Studiile de care spui tu, sint gogoritele de care am vorbit eu."
O da, hai sa luam dex-ul ca pentru tine:
GÓGORIȚĂ (GOGORÍȚĂ), gogorițe, s. f. Ființă imaginară cu care se sperie copiii. ♦ Fig. Amenințare mincinoasă, neîntemeiată (care încearcă să sperie, să intimideze pe cineva). – Et. nec.
N-ai vorbit nici de fiinte nici de amenintari, deci nu stii nici sa utilizezi un termen. Hai, continua tu polemica, am pus mingea pe linie, sper macar s-o dai peste fileu acum...
"Lasa nervii ca-ti dauneaza. Fugi la scoala si lasa polemicile pina nu capeti macar un minim de cultura generala. "
1. Foarte probabil am terminat mai multi ani de scoala decat tine...
2. "pînă" nu se scrie asa. Se scrie "până".
Ma asteptam la un raspuns mai complex. Probabil nu poti.
A pune o asemenea intrebare, mai ales aici, e ca si cum ai lua un pumn de nuci si le-ai izbi in perete. Ce efect de piramida? Explica in detaliu.
@mihaibrasov Domnule, explica-mi cum poate influenta forma incaperii recolta sau proprietatile biologice? M-am saturat de discutiile astea mistico-spirituale despre chestii oculte si "energetice". Asta nu e stiinta.
S-au facut studii si s-a demonstrat ca "efectul de piramida" este o gogorita pentru credului.
Mihaibrasov, nu te lansa in discutii care te depasesc. Vad ca nu ai habar nici care a fost menirea piramidelor din Egipt si a celor din America de Sud, in schimb vrei sa te auzi vorbind. Studiaza tu problema si abia apoi intra in polemici. Studiile de care spui tu, sint gogoritele de care am vorbit eu. Piramidele n-au fost construite sa-si imbunatateasca egiptenii culturile. Fuguta la scoala si nu mai indu copiii in eroare. Si pe viitor, incearca sa nu mai intervii acolo unde nu te pricepi, in speranta ca vei fi adulat de copii daca spui prostii.
Lasa nervii ca-ti dauneaza. Fugi la scoala si lasa polemicile pina nu capeti macar un minim de cultura generala.
Sigur nu ai mai multi ani de scoala ca mine. Ma intreb cum poti face asemenea afirmatii, fara sa stii cu cine discuti. Pe de alta parte, prin scoala ai trecut ca gisca prin apa, o demonstreaza raspunsurile penibile pe care le dai. Si ca fapt divers, sint acceptate ambele forme ale lui "I" si din "a" si din "i". Mai studiaza inainte sa vorbesti (cred ca ti-am mai spus asta, da' esti prea preocupat de orgoliul tau penibil, decit sa tii cont de sfaturi).
Apropo, nu mi-ai raspuns la provocare, care este diferenta dintre piramidele din Egipt si cele din America de Sud? Ai avut suficient timp sa te documentezi si sa realizezi ca primul tau raspuns a fost o timpenie.
Sunteti naivi. Cea mai tare piramida, cu cel mai evident efect benefic este cea de pe casa din Constanta a lui Costi Ionita. Nimic nu stiti!
Domnu mihaibrasov s-au facut experimente la mith busters si au iesit rezultate incredibile maru se strica la fel de repede in piramida cat si in exteriorul ei si de seminte nici nu mai vorbesc
Fertilitatea depinde de mai multi factori printre care iti garantez ca nu se afla magia... ia pune tu niste seminte 1 saptamana. intr-o piramida si dupa aia planteazale in pamant fara pic de umezeala si substate minerale sa vezi ce rezultate o sa ai ...garantez ca o sa fie aceleasi cu ale unor seminte nepolate de credinta in magie sau ce o fi aia
Domnu skip hai te rog...nu cred in piramide da in bioenergie da.deci te rog editeazati mesaju pana la urma eu am bratara bioenergetica vrei sa zici ca nu face nimic?
are si un magnetzel
Ma, copii, nu va mai certati atat, ca acusi va mai pun o intrebare... Ia spuneti-mi voi daca stiti ce sunt dispozitivele orgone si la ce's bune?
Bo9dY întreabă:
anonim_4396 întreabă: