| Monobrow a întrebat:

Buun. De ce e bine sa te culci inainte de miezul noptii? Vreau explicatia mistico-filosofica!

Răspuns Câştigător
| unu a răspuns:

Explicatia "mistico-filizofica" pot sa o spun pentru ca am auzit-o de la cineva care chiar crede asta. Trebuie sa te culci inainte de miezul noptii pentru ca atunci vine ingerul tau pazitor si iti da energie pentru ziua urmatoare. Daca te culci dupa miezul noptii ratezi momentul acela si a doua zi te simti obosit.
Eu cred ca mai important nu este daca te culci sau nu dupa miezul noptii, ci daca te culci la o ora fixa in fiecare zi si daca dormi un numar suficient de ore.

15 răspunsuri:
| miradoniz a răspuns:

hee hee E bine pentru somnul de frumusețe.Somnul e mistic, iar frumusețea e filozoficahee hee

| Bysnnn a răspuns:

Paii cica pentru ca intre orele 9-12 ne odihnim cel mai bine.

Apache
| Apache a răspuns:

Fiindca si deoarece nu iti mai cresc sprancenele...

| Dee0tzaA a răspuns:

De la 11 noaptea ar fi indicat sa dormim pentru ca de la 11 la 3 noaptea se refece organismul cel mai bine dupa oboseala acumulata in timpul zilei. Nopatea e lasata sa dormi si ziua pentru alte treburi. Nu neglija somnul si nu pierde foarte multe nopti nedormite pentru ca pot aparea complicatii in organismul tau.si chiar boli grave. Sper ca te-am ajutat chiar daca nu e o explicatie chiar mistico-filozoficahee hee

| Manole_7130 a răspuns:

Buna Monobrow! Simpla intrebarea Ta, Daca te Odinesti dupa Miezul Noptii, creierul Tau, intra intr-o alta Faza! Daca Te odihnesti, Inainte de Miezeul Noptii, atunci creierul Tau, inca nu a intrat In faza(mai obositoare a lui)! si atunci Urmatoarea zii, o sa gandesti mai limpede, o sa Te simti mai bine din Punct de Vedere Fizic si Psihic, si Nu in Ultimul rand sa faci o obisnuinta din asta Inseamna Creier odinic = OM sanatos!

| Monobrow explică:

Vax. nimic nu stiti

| Angel0 a răspuns:

Ca sa nu mai debitezi tampenii pe TPU.

| Birjaru a răspuns:

Fantomele vine pana la 12, trebuie sa dormi mai repede ca sa te poata bantui, cum ai vrea sa te bantuie daca esti treaz pana dupa 12 cand ele sunt deja plecate acasa la ele in fantomitia?

| Barbiiie95 a răspuns:

Tu esti in poza?!

| tsevaoth a răspuns:

Filosofus non facit sprinceana!

| cristi202 a răspuns:

Stiintific - cele mai bune ore de somn sunt cele de dinaintea miezului noptii.
Mistico-filozofica: ca sa nu cumva sa te prinda bau-bau la miezul noptii!happyhappy

| harciog a răspuns:

Pai eu ma culc pe la 9 asa dar in mod normal tot pe la 4 dimineata adorm cu toate ca sotia ma tine de rau si spune ca spera sa mai imbatrinesc si eu.

| Hombre a răspuns:

Pentru ca la 12 in miezul nopti ies varcolacii si toti bau, bau, si te hartuie.

| CoquineNoire a răspuns:

M-a sunat Băse, a zis ca-si vrea suvita inapoi.

| AlxMro a răspuns:

Pentru ca intre orele 00-2 corpul se odihneste cel mai bine.