| thebeggar a întrebat:

Ca "nou născut" printre mușchetari happy, Cerber-ul Știință și Filosofie îmi stârnește deseori interesul, chiar dacă am observat anumite stereotipuri și nu mă refer la întrebări. Poate sunt subiectiv, necunoscând cauza, nici vechimea ei și nici chiar originea, ci doar văzând efectul, dar de multe ori prin vinele acestei făpturi îmi pare că, (nu îmi vine nici o eufonie în cap) curge sânge cu nuanță albăstruie. Și cum nu ar fi de-ajuns, din când în când, se mai abate pe aici câte un învrăjbit pescar, care nu știe că, cosu-i e intodeauna plin de pești și'și aruncă plasa poate, poate prinde vreo sirenă care să-i cânte imnul (că pești... de unde!). Dar de obicei Cerberus își arată colții cu cele trei capete gânditoare (raționale) și-atunci saracu' pescar se incalceste în propria-i mreajă zicând... a' naibi rechin! Dar hai să n-o mai lungesc, că de metafore dionisiace e sătulă lumea. Am să postez, fără să epatez : Triajul virtual de pe Știință și filosofie in viziunea mea

Prezentul e o apă plată, în care
picăturile
provoacă valurile,
Gândurile
concentrice.
Țărmuri
imitându-le,
unde?

Sicrie deșarte
recitând dintr-o "C"-arte.
Săgeți cu pene de păun,
ce ne prefac în scrum,

Oropsindu-ne
Torturându-ne
Dorindu-ne
X-uri pe morminte

Intrebare : Tu ce vrei sa fi?

7 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

De multe ori ne place a ne crede dificili dar pierdem din vedere ca totul pleaca de la simplitate pe care o coloram dindu-i nuantele starii noastre de moment, cind rozalie, cind mov, cind cele ale unei picturi abstracte iar in pragurile deceptiei nu uitam sa-i dam un negru bacovian. Iata ce vreau eu sa se vada;
Cuvintele ce vreau aici sa-ncrop,
Sa demonstreze ca m-as trage din Esop
Sau chiar ca urmaresc nobilul scop.

| thebeggar explică (pentru harciog):

Am sa te citez, nimic mai mult
harciog a răspuns: 18 Iulie 2012 07:42
"N-avem cum judeca decit ca in majoritatea creerii operelor de arta sau literare nu constientizam ca ele nu reprezinta decit rabufniri interioare.Sint trairile autentice ale creatorilor si e bine sa rabufnesti in afara chiar daca toata omenirea ar sustine ca e fara sens"

| harciog a răspuns (pentru thebeggar):

Stii,nu prea-mi place sa-mi vad propriile fotografii si nici propriile debitari constientizind ca amindoua deopotriva apartin unor momente cu care n-o sa ma mai regasesc.Nu inteleg pentru ce le aduci mereu in prezent, cind acest prezent capata statut de vesnicie de la o secunda la alta?

| Sentinel a răspuns:

Eu vreau sa fiu un om simplu care sa nu aiba de-a face cu oameni dificili ca tine. Nu incepe acum sa te infoi ca un curcan ca nu e o lauda. Daca ai crezut ca prin acest topic scris mai altfel vei iesi in evidenta cu o imagine de om cult, poate ai reusit in cazul copiilor naivi dornici de afirmare. Pentru mine esti la fel ca ei.

Daca chiar vrei sa fii om cult trebuie sa impresionezi pe cei care nu ii impresionezi (ai vazut vreodata scena din animatia Ratatouille cand Ego vine sa serveasca cina la restaurantul unde lucra sobolanul?). Restul sunt apa de ploaie.

P.S : razbunarea (chiar si prin cuvinte de aroganta si superioritate) e slabiciune.

| thebeggar explică (pentru Sentinel):

Pentru acei ce si-au dezvoltat un sistem imunitar format din anticorpi (gardieni sau santinele) spre a indeparta microbii culturali. Daca tot se citeaza din filme, poate se regasesc pe ei insisi in filmul asta cu rol de critici

http://www.220.ro/trailer/HISTORY-OF-THE-WORLD-RoSub/8JBxPxmOOT/

de la min 3.30 pana la 4.42

| 4b a răspuns:

Ai o funda de aur pentru introducere; sh amu sa-ti raspund la intrebare: as vrea sa fiu un crin in lumea asta de maraciniwinking

| WhatheWow a răspuns:

Eu, intotdeauna acela care-am fost, care sint si cu siguranta care -mi doresc sa devin!

Întrebări similare