anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ca oamenii. Suntem mai buni decât răi?

Răspuns Câştigător
| MihaiSpeedster a răspuns:

Judecând după multe răspunsuri de pe site-ul ăsta, suntem buni la suprafață, dar sub bunătatea aparentă e muuuultă muuuultă răutate, aproape întotdeauna împletită cu prostia.

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Suntem si rai si buni si prosti si destepti.

| Violleta2022 a răspuns:

Greoaie exprimare ai!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Adică să luăm toți oamenii, dar toți (7970042212 la ora la care îți scriu și să-i punem pe cântar, cei buni la dreapta și cei răi la stânga) și să vedem încotro se înclină balanța? Să fie balanța construită de tine sau de mine? Sau fiecare din cei 8 miliarde, fiecare cu balanța lui, unii abia născuți, alții așteptând să moară. din minut în minut?
Dar ce e bine și ce rău, nu se schimbă în fiecare secundă?

| LPCTSTR a răspuns:

Bunatatea este subiectiva. Obiectiv, suntem parazitii planetei si asta acopera orice considerent asupra discernamantului dintre om bun sau rau.

| Emma30555 a răspuns:

Oamenii sunt buni. Rautate au cei nefericiti, frustrati, slabi, needucati, ignoranti, ei de fapt nu sunt neaparat rai dar au multe temeri si frustrari. Restul de oameni care sunt educati, inteligenti, care au avut o copilarie fericita, care empatizeaza cu ceilalti si vad partea buna a celorlati sunt buni.

| Caro34 a răspuns:

Buna! "Banuiesc ca esti generos cu limite" stabilite de tine... insa pune si tu niste intrebari cu rost, frumos formulate ca doar suntem si noi oameni cu scoala, apoi lupta sa fii mai bun si invata cat mai mult poti, cine stie la ce te va ajuta in viata asta! Oamenii sunt si rai si buni, depinde de circumstantele in care se afla insa, in principal, sunt buni. Ramai mereu bun, raul nu te ajuta decat pentru ceva timp, apoi e impotriva ta! Numai bine!

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Caro34):

Wow, ce descoperire uriașă ai făcut. Mi-am stabilit singur username.ul. Dacă nu-mi spune-i tu, aș fi tăit cu impresia că am fost bptezat de Gigi Becali

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ipocriți asta suntem! Eu nu am întâlnit oameni buni in viața asta, toți erau perverși și cu 100 de fete. Devenim tot mai răi,invidioși,ranchiunoși,ipocriți,falși,aroganți,cu arfe și figuri,urâcioși, barfitori etc. Exista oameni buni, dar sunt foarte rari. Am eu un vecin care e un om foarte bun și la locul lui, mă ajută mereu când am nevoie de el, sunt uimit uneori că există așa oameni! Cam majoritatea sunt la fel!

| Anonimul151 a răspuns:

Nu. Nu există oameni buni în această lume. Oamenii sunt niște "ființe" chiar foarte rele, iar din cauza noastră, a oamenilor se întâmplă foarte mult rău. Bunătatea noastră e la exterior, însă la interior E multă răutate.

Un om te va putea trăda foarte ușor.

Un exemplu foarte adevărat: Vorbești cu o persoana pe care o cunoști, zici că e o persoană bună etc... Dar de fapt auzi despre acea persoană de la cineva ca de fapt e un "monstru".

Deci concluzia e ca nu există oameni buni. Toți oamenii sunt răi.

Cum a spus MihaiSpeedster, bunătatea la suprafață însă bunătatea aceea e multa răutate.

Cele mai bune "ființe" sunt animalele. Ele te vor iubi necondiționat de mult și nu te vor trăda niciodată.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Anonimul151):

Ai dreptate. citind raspunsurile unor utilizatori de aici, SIMT o rautate gratuita in cuvintele lor, Ma intreb de ce? oare o fac intentionat sau nici macar nu sunt constienti? cine stie!

| Anonimul151 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Exact mulți utilizatori de aici sunt așa, și scriu cu răutate răspunsurile lor și asta se simte. Sau chiar dau răspunsuri la mișto care nu ajută cu nimic, iar după tot pe noi cei care punem întrebarea dau vina.

O fac intenționat. Pentru că nu au bun simt și cei 7 ani de acasă.

Sunt conștienți de ceea ce fac.

| IceRope a răspuns:

Nu, suntem doar unii mai școliți decât alții. De exemplu, tu te încadrezi la "alții". Felul în care scrii îmi dă dureri oculare.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru IceRope):

Daca scrisul altora iti creaza durere, Ignora durera si cere sa fi lamurit.

| nukeyly a răspuns:

Procentajul tinde spre prefacut, deci rau, si tot vine la bani, capra vecinului care intotdeauna e mai verde.

| LonelyGuy a răspuns:

Nu am înțeles nimic din ce vrei să spui.

Întrebări similare