| 1Mihai1 a întrebat:

Ca să ajugi la o iubire adevărată, este nevoie de o prietenie adevărată?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

In mod sigur.Fiecare din parteneri trebuie sa dea dovada de sinceritate, respect si nu in ultimul rand, dragoste. Daca acestea nu exista nu se poate vorbi de prietenie sau de dragoste adevarata.

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...as zice da.

| Delicacy a răspuns:

Din prietenie adevărată se naşte întotdeauna iubirea, fie că e vorba de relaţia dintre două persoane de sex diferit sau de acelaşi.

| 1Mihai1 explică (pentru Delicacy):

Că bine spui...

| mira26 a răspuns:

Nu cred ca de la prietenie adevarata poti sa ajungi intr-adevar la o iubire adevarata pentru ca,dupa parerea mea,daca nu e de la inceput ceva ce seamana a dragoste,mai tarziu nu poate sa devina,sau poti fi inselat ca e dragoste,cand de fapt actioneaza alte sentimente(mila, recunostinta, respect profund).Iti doresc mult noroc in dragoste, dar daca nu e sa fie, te sfatuiesc sa te multumesti si cu o prietenie adevarata!

| NOname a răspuns (pentru mira26):

Mira, iartă-mă că intervin, dar nu sunt tocmai de acord.

Poate de la prietenie mai rar se ajunge la îndragosteală, însă la iubire, matură, conștientizată, stabilă, se ajunge destul de des.

Sunt multe cazuri când doi oameni se cunosc de ani de zile și ajung să fie un cuplu după o lungă perioadă de prietenie, datorită aprecierii reciproce și compatibilității, care se metamorfozează în iubire (erotică).
Nu toate iubirile sunt la fel, fiecare are propriul curs.

| mira26 a răspuns:

Sunt de acord ca ceea ce am spus eu nu este o situatie universala, dar eu am raspuns din proprie experienta, si chiar am precizat ca asta e strict parerea meahappy

| NOname a răspuns (pentru mira26):

Așa e, draga mea, ai specificat că este doar părerea ta, ceea ce e de apreciat. Însă nu ai specificat că vorbești doar despre tine, ci ai vorbit la modul general și ai fost destul de radicală, de aici și mica mea completare.
O zi frumoasă.

| Emitsuu a răspuns:

Nu neaparat...dar intr'o relatie se tine cont ca cei doi sa se inteleaga ff binehappy