Viteza lumini in vid este egala cu numarul de intrebari idioate puse de femeie cand barbatul este sprituit, adunat cu suma injuraturilor si pumnilor incasati de femeie, impartit la numarul de vanatai = una bucata divort, partaj pe bunurile comune si copiii zapaciti.
Sint si exceptii. Exemplu celor casatoriti cu cite o oaie.Nu intreaba nimic. Zice beeeaaa.A mea ca sa nu se repete nu mai zice beaaa, zice fa-o.
Asta este ceva tipic, să spui că ai băut "doar o bere", după care să licitezi din ce în ce mai mult troscău pe care l-ai turnat în tine, până la o limită perfectă care să rezoneze cu gradul de dificultate pe care-l ai în mers şi vorbit.
Barbatul exagereaza cu bautura din prostie, iar femeia pune atatea intrebari tot din prostie. Iar daca mai intervine si faza cu carnetelul prostie e chiar la ea acasa. Daca un barbat se imbata o data e una, daca devine obisnuinta e naspa situatia...
Sincer, chiar nu am fost niciodată într-o astfel de postură iar în ne cunoștință de cauză nu pot să-ți răspund concret.
Aaaa, dacă totuși te referi la faptul că uneori femeile au gura mare și pun prea multe întrebări, află că e doar pură filosofie, adică mai precis, filosofie casnică.
Apropo : nu se găsește în biblioteci sau librării ci doar în viața de familie.
1.Afara simti mai greu, cand frigul te cuprinde.Sa faci miscare des, Altfel e vai de tine.
2.Caldura te doboara,atunci cand intri'n casa. Vomiti ca porcu'n pat,Femeia,te cam lasa.
Cat sa indure astfel, o grohaiala'n pat?
Isi cauta si ea, pe cineva, barbat.
3.Pai daca vrei sa bei, cu acea viteza mare(a luminii), Tu crezi ca esti in stare, sa mai numeri pahare?
Nus dar nu toata lumea e la fel. Mie mama nu imi spune nimic, doar sa nu mai sughit ca aud vecinii si stiu ca am venit beat, tata ma ia la misto, iar gagicamea imi face patu si ma baga la somn.
Teribil subiect)
Eu cred ca acele femei care intreaba barbatii in stare de ebrietate (ca sa zic asa ):"Cat ai baut, nenorocitule?";"Cu cine ai umblat pana la ora asta, porcule?"; "Din ce carciuma vi in halul asta, boule?" sau fac afirmatii de genul : "Semeni numai cu tac`tu ala betiv.Numai de la el ai invatat sa torni pe gat ca un porc.Proasta am fost eu ca m-am uitat la tine, fir-ai al dracului de nenorocit.Esti un porc imputit si sa te duci sa dormi la ma`ta.", etc...au o foarte bogata samanta de scandal, care este mostenita genetic de la mamele lor si o foarte saraca cultura.
Daca studiezi putin tipologia barbatului baut bine, se poate invata de acolo ca niciodata daca ai ceva de spus ca femeie unui barbat beat, nu trebuie sa o faci decat cand este treaz (adica dupa mahmureala). Asta daca vrei sa-l faci sa se simta vinovat.Dar in niciun caz nu se reproseaza cu exemplele date mai sus.Consider ca orice femeie procedeaza asa, nu face decat sa-si puna poalele in cap, lucru pe care eu il numesc taranism si prostie totodata.
Multumesc.
Absolut excelenta întrebarea, viteza luminii in vid este egala cu noaptea din mintea femeii care întreabă, sau cu a bărbatului care ii si răspunde.
In orice caz, ar merita încercat un răspuns complex si sincer: 2 beri cu 2 strambe pe care am zis ca le combin, n- a ieșit nimic si m-am băgat la un jack, etc...
sparky34 întreabă: