Neuronii sunt unele dintre cele mai delicate celule ale corpului, dar sunt si unele dintre cele mai importante. Poti pierde neuroni daca te enervezi sau daca te lovesti la cap.
Hmmmm! grea intrebare! Depinde cum o luam : in sistemul zecimal sau fractional
N`ar fi mai bine sa o intreb pe profa de mate?
La mine intrebarea e Cam cati neuroni pierzi cand profa te tine in pauza? TOATA PAUZA...
Nu i-am numarat, dar poti sa consumi cat de multi fiindca se spune ca omul foloseste doar 10-20 procente din capacitatea creierului. Ai o rezerva de 80 procente pe care o poti folosi doar pentru teme!
Depinde, de obicei mor toti(neuronii), revin, dar la uramtoarea tema mor iar...
) Buna intrebare. Ia incearca sa faci temele zi de zi, ca la final vei vedea rezultatele neuronilor, starea lor de functionare, sau mai exact existenta.)
Exercitiile de matematica par a fi cele mai eficiente in solicitarea si dezvoltarea inteligentei. Deci creezi conexiuni atunci cand lucrezi la matematica, asa cum dezvolti muschii atunci cand faci efort fizic.
Nu stiu sigur daca ii pierzi dar sigur se agita si sunt tulburati iar cand termini tema cred ca se bucura si beau o bere.
Foarte amuzanta intrebare Cand iti faci tema la mate, de obicei iti creezi sinapse/antrenezi sinapsele. Depinde acum, si cum o iei!
237 487 185, 25 neuroni pierzi, daca nu crezi numarai? Eu mai am unul singur si aud mereu zgomot in cutie, probabil cauta un orificiu sa plece si asta si il cred s-a plictisit singur.