Când mă aruncam cu capul înainte... Păi atunci când am făcut headbang, iar cei din jur mă sfătuiau să nu încerc pentru că mă va durea ceafa.
Depinde ce intelegi prin asta.
Daca intelegi sa faci ceva ce tu crezi ca e bine, merita si iti va aduce satisfactii, iar lumea iti baga frane, e bine sa faci ca tine. Experienta se capata facand, gresind si invatand. Important aici e sa nu repeti greselile.
Daca te referi la a face ceva fara sa gandesti, atunci gresesti. De exemplu, am un amic care si-a pierdut masina la poker ( avea full de dame ), altul toti banii la cazino, desi prietenii le ziceau sa se opreasca.
Ah, simplu, acum cateva luni. Intr-o prietenie, amicitie. Aveam toata increderea posibila in acel om, chiar daca aproape toti imi spuneau ca mai bine imi vad de treaba si ca ma va lasa cu "ochii in soare", cum face de obicei. Nu am luat in seama, desigur, pentru ca sunt o persoana extrem de incapatanata. Si acum...stau si realizez cata dreptate au putut avea acei "toti" si ca, poate o data in viata, o sa incerc sa ma gandesc si la viitor, nu doar la prezent.
Cand am renuntat la prima facultate la care am fost inscris...inca regret, dar a fost o lectie de viata.
Pai...eu m-am luat dupa o fata care era frumoasa rau de tot pentru mine, dar faza era ca prietenilor mei nu-i placeau de ea... si dupa 1 saptamana de stat impreuna mi-am dat si eu seama ca nu merita. Deci incearca sa te sfatuiesti prima data!