anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand ati privit pentru prima data cerul?
Va amintiti boarea din aer?

Răspuns Câştigător
| Zangetsu a răspuns:

Imi aduc aminte dupa ce m-am nascut si m-au externat impreuna cu maicamea si in timp ce mergeam cu bicicleta acasa am observat pentru prima data cerul care era negru (probabil era noaptea).

13 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Mi-e teama ca prima data am privit tavanul. De cer nu stiu sa-ti spun. Imi amintesc de boare ca de fulgerul ce m-a lovit in marul de vara. Plangea marul sub mine, cu samburi de cais, nu alta.

| harciog a răspuns:

Prima data cind am privit cerul nu cred ca vedeam numai cerul ci cred ca eram cu simturile toate ascutite sa primesc pe linga tot cerul si toata viata in toata splendoarea ei.

| Flav a răspuns:

Cand am facut pe mine.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru Flav):

Wow ce inteligent.sigur ai peste 13 ani?

| Klepto a răspuns:

Am fost nascut intr-un spital fara acoperis/low buget si am fost incalzit de niste vaci si boi cu suflarea lor calda, deci n-am cum sa-mi amintesc prima zi din viata mea...
Dar poti sa-ti spun ce am facut in maternitate, langa ceilalti bebelusi.
A venit asistenta sa ma schimbe si era rece pe maini.Cand am simtit rece mi-a venit sa ma pis, cum eram fara scutec, am tras un pis pe o fata.Sa vezi scandal cand a venit mama fetei si a inceput sa vocifereze ca m-am pisat in gura la fiisa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În primele zile de viață, ca tot bebelușul.
În rest nimic.
Pa, pa.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Este o intrebare pusa la stiinta si filozofie! nu este un subiect ce trebuie abordat literally

| Chris a răspuns:

Primul orgasm.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Lipsa de profunzime dauneaza grav gandirii

| Dina a răspuns:

Hm,probabil cind eram inca mica mica.Dar din pacate boarea din aer nu mi-o amintesc pentru prima data!

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru Dina):

Poti sa ai amintiri de la 4-5 ani nu neaparat din ziua nasterii.eu la asta m-am referit

| Miyukii a răspuns:

Probabil cand aveam 3 luni, a fost un moment mirific extraordinar...cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca ai o super-memorie daca tu iti amintesti.
Eu imi amintesc doar ca am fost nascuta la materitatea Giulesti, aia arsa cativa ani mai tarziu daca mai tii minte.
Si imi amintesc ca mama imi canta, cu o voce tremuranda cantecelul ala, care acum imi aduce multe nostalgii "cu creionul pe hartie" http://www.youtube.com/watch?v=bUt2tIxdtsA
Totusi varianta mamei era mult mai putin ritmata pentru ca se simtea rau. Nu mai stiu exact daca asa era ca nimeni nu isi aminteste. Aproximativ.

Cat despre cer chiar nu mai stiu. Insa prima data cand l-am studiat imi placea sa asociez forma norilor cu diverse imagini. Prin Herastrau, in a treia stiu ca am facut asta.