"Lebedele sunt simbolul Spiritului Sfint si al Iubirii Divine, la un nivel inalt; simbolul luminii si vietii, al elegantei, al nobletei si al curajului, al muzicii si al cantecului" Daca apar in vis inseamna bunastare, prosperitate, bogatie, semn favorabil : vei trăi zile senine in pace mai ales daca esti din zodia pesti!
Poate ai avut un vis si tiai amintit de el crezand ca e real. oricum albul reprezinta puritate.
Asta nu-i nimic! Eu am crocodili sub pat.
Nu prea cred eu in interpretarile astea ale viselor. Fa cruce si spune Tatal Nostru inainte de culcare si gata.
Apropo, ti-am zis ca mama a fost rapita d eun mosntru si salvata de Scooby Doo? Tot de pe la 4-5 ani tin si eu minte.
Spor!
Lebedele sunt simbolul Spiritului Sfint si al Iubirii Divine. Poate a fost vreun semn, ceva.
P.S.Esti sigura ca nu te'au drogat ai tai?
Lebedele inseamna bogatie.Esti sigura ca nu ai un covor sau o patura, un tablou, ceva cu lebede? Poate creierul a gresit comenzile si a "scos "imaginea din (ce ai putea avea tu cu lebede)...si a proiectat-o in timp real.Creierul uman este un mecanism complex, nu putem sti ce ne atentioneaza el...
In orice caz, stai linistita, si mie mi s-a intamplat. Eu puteam jura ca am vazut-o pe bunica pe dulap ca se uita la mine pentru cateva secunde. Bunica fiind moarta de 5 ani. :O...
Cred ca tuturor ni se intampla o data si o data.
aburelii
da daca te ajuta cu ceva si eu tot pe la varsta aia, am vazut 2 fetite care vorbeau despre minee si erau imbracate in alb
aka ingerii
cred ca e vorba de bunamea de vina cu tta credintza ei, ma rog :*
aburelii )
Albul in vis reprezinta durere (dupa mayasi), nu fericire. Incearca sa-ti scoti din minti. EU cand eram mic am avut impresia ca am fost treaz si coneva ma strnagea de gat, ma sufocam. De fapt era un vis. M=am trezit si creeam ca e cineva in pat cu mine. horror. Dupa care, m-am trezit a doua oara (acum de-adevaratelea) si totul a fost doar un vis
Cred ca e de bine doar sunt albe.. visele sunt vise oricum nu trebuie sa te sperii
Noroc, glorie, veselie, petrecere, mandrie, folos;
- alba- prosperitate, noroc;
- agitate- timp nefavorabil;
- hranind o- fericire in dragoste;
- inotand- mare fericire;
- jucandu-te cu ea- casatorie nefericita cu regrete mari;
- mai multe- zile linistite;
- negre- griji, cearta intre soti, despartire;
- pe iaz- bunastare materiala;
- pe lac- prosperitate;
- una- vesti placute;
- vazand- vei trai zile senine in pace;
- zburand- semetie, folos.
vis bun, inseamna demnitate, succes.
Lebedele de obicei sunt simbolul virginitati.In functie de cate ai vazut inseamna ca de atatea ori o vei face inainte sa faci 18 ani.
Desigur ca asta e doar un mit care e mai mult de amuzament. Sper ca te-am ajutat.
Cred ca este ceva de bine din moment ce erau albe. De obicei albul seminifica puritate, bucurie...etc.
LisaJulie întreabă: