anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand Einstein spunea (si a si demonstrat) "Totul, absolut totul este energie" la ce credeti ca se referea?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Energie este acelasi lucru cu materia, totul cu plus e energie si asa e

| OnuOnulică a răspuns:

Se referea si la natură!
Pentru ca in orice loc e energie...winking

| doctorandus a răspuns:

Energia nu e un "ceva", ci o functie de stare, adica o diferenta intre starea initiala si starea finala a unui sistem.

| relian a răspuns:

Scuze dar Einstein na demonstrat nimic.Eu din cite stiu el a fost doar un teoretician nu demonstra nimic.Ori te referi la demonstratii matematice? Dar el na spus ca totul este enerige.A spus ca totul se poate transforma in energie, iar energia la rindul ei se poate transforma in materie sau altceva.Chestia asta este interesanta din alt pct de vedere.Eu ma gindii ca cel mai interesant lucru este sa a flam de unde vine aceata energie, pentru ca energie si materia este unul si acelasi lucru.Ca urmare eu cred ca exista CEVA.Acest CEVA se transforma cind in energie cind in materie, ceva sa spunem asa pe departe cum face apa.Nu este un exemplu f concludent dar sa ne facem o idee. Avem gheata si avem Vapori.Dar axcete doua chestii de fapt este apa.Asa ma gindii si eu ca materia si energia apartine de fapt de ceva.Acel ceva trece cind intr-o stare cind in alta asa cum face apa.Tu ce parere ai?

| Azµre a răspuns:

Oricum nu se gândea la prostia omenească.

| sublime89 a răspuns:

La big bang probabil. Universul s-a format din energie pura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca zici ca a si demonstrat ar trebui sa stii la ce se referea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca spui ca a si demonstrat, de ce intrebi pe TPU? Cauta demonstratia tongue

| Buresbista123 a răspuns:

Nu stiu pentru ca nu exista un absolut, de aici iti poti da seama ca nu totul e energie

| anonim_4396 explică (pentru Buresbista123):

Pentru ca absolutul e energie. logic nu, daca totul e energie?! Ahahahahahaha!

| RaspundSincer a răspuns:

Cred ca se referea la faptul ca orice atom contine o cantitate de energie...
E=mc(patrat)
energie= masa inmultita cu viteza luminii la patrat