| richarddawkins a întrebat:

Cand eram mai mic nu stiam cat de importanti sunt banii,cand am crescut am realizat ca sunt foarte importantii in toate,
intrebarea e, e oare scopul nostru in viata doar sa facem banii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Scopul nostru in viata e sa-i cheltuim. A face bani e doar un mijloc in indeplinirea scopului.

9 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Ar fi interesant sa vedem ce vom face cind nu mai avem ce minca, pentru ca, oricit n-am vrea, se pare ca acolo ne indreptam.

| Gina1 a răspuns:

Sigur ca nu... Banii nu aduc fericirea. Scopul nostru pe pamant este altul, in nici un caz sa adunam bani.

| BadxGood a răspuns:

Eu cred ca banii se fac oricum, important e sa te simti implinit din punct de vedere sufletesc, adica sa iubesti, sa fii iubit, sa poti rade cu pofta, sa plangi daca e cazul... dar eu cred ca scopul in viata e sa-ti gasesti jumatatea(stiu ca genul meu de persoana e pe cale de disparitiehappy )

| richarddawkins explică (pentru BadxGood):

Depinde de cel de persoana cauti langa tine, gandeste pozitiv, evoluativ a cauta partenerul potrivit este un lucru fb

| Emilian601 a răspuns (pentru BadxGood):

Asta face 2 persoane pe cale de sisparitie daca, ma pui si pe mine big grin ai un vot de la mine... Banii nu sunt un scop, sunt un mijloc prin care obtii cateva fericiri ale vietii, insa cele mai bune lucruri in viata sunt gratis...

| machupi8t a răspuns:

Dumnezeu ne-a dat o viata si noi trebuie sa o traim. Banii. poate pentru unii aduc fericirea si da si eu am realizat ca sunt importanti banii dar. daca vrei sa traiesti. iti trebuie ceva de mancare, o locuinta. si mai ales chestii de a intretine casa. Uneori banii aduc fericirea. Dar suntem in criza. la momentul de acum scopul este de a face bani.

| Dimpl3 a răspuns:

Ai trait degeaba daca pui asemenea intrebari

| Stephanie_Cristea_1993 a răspuns:

Pentru mine da eu una mi-am facut un scop din asta si nu e bine pentru ca banii nu sunt totul dar eu nu inteleg asta! crying

| richarddawkins explică (pentru Stephanie_Cristea_1993):

Nu plange si eu la fel, adevarul e ca banii isi aduc cea ce isi doresti