anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand intalnesc o persoana noua si este atractiva simt ceva in creier, un sentiment pe care nu pot sa il descriu.Simtiti si boi acelasi lucru?

10 răspunsuri:
| mariusbvbv a răspuns:

E de la timiditate! nu toti simtim la fel!

| devon a răspuns:

Da laughing asa iti dai seama ca esti atras de femei si nu esti gay laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt timid, simt asta de cand eram mic, prima data am simtit asta cand eram la gradinita(4-5 ani) cand a intrat in clasa tatal unui fost coleg, nu ma intelegeti gresit nu a fost o atractie fizica dar ceva s-a intamplat, cum sa fie atractie fizica aveam doar 4-5 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum adica '' cum sa fie atractie fizica ". La varsta aia e singurul gen de atractie pe care poate cineva sa-l aibe.

| elasexygagica a răspuns:

Daca ai sterge litera "g" din nickul taulove struck, nickul tau miar da fiori love struck kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am pus o intrebare serioasa dar se pare ca pe acest site sunt multi nebuni

| mihaibrasov a răspuns:

Sunt doua posibilitati, in opinia mea. Fie e instinctul sexual (totusi inaplicabil de la 4-5 ani), fie 'atractia' este de fapt o sete a sufletului tau catre aurele persoanelor incarcate de energie pozitiva...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred in prostia cu aura pozitiva si nu cred nici in prima varianta

| mihaibrasov a răspuns:

Eu am incercat sa iti raspund serios, ca sa nu te jignesc.
Si eu daca vad o tipa super tare mi se intampla la fel in creier si stiu ca e vorba de instinctul sexual.

Dar, probabil la tine sunt chestii ce tin de lucruri ceva mai ocultate (daca vrei o explicatie logica), totusi lucruri pe care le numesti prostii, asa ca nu mai incerc sa iti explic. Pacat, ai descoperi partea din tine pe care nu ai inteles-o inca si te-ar ajuta foarte mult... Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lucruri ocultate? aveam 4-5 ani cand am simtit asta prima data