| thebeggar a întrebat:

Când o mână spală pe alta, ce este prietenia?

14 răspunsuri:
| georgesur a răspuns:

Cind "o mina se spala pe alta" nu putem sa ne gindim la prietenie!
In general :
"Prietenii vin si pleaca dar dusmanii s-aduna." Thomas Jones

| thebeggar explică (pentru georgesur):

TJ era manelist.

| georgesur a răspuns (pentru thebeggar):

"..fiecare cu ce-l doare! ", eu vorbeam de Dr Th. Jones (astronaut NASA)

| GeosBIOS a răspuns:

... crima organizata

| thebeggar explică (pentru GeosBIOS):

...Killin' in the name of... "friendship"?

| GeosBIOS a răspuns (pentru thebeggar):

Prin maini care se spala una pe alta se intelege ca inainte de toate acestea au fost murdare, la sensul figurativ desigur. Din cate stiu, este un termen legat mai mult de indivizi care-si acopera spatele unul altuia (altfel spus) si nu o fac neaparat din prietenie cat din necesitate.

| oliviaaa a răspuns:

Doar citiva oameni din toata lumea au si sunt prieteni adevarati, intreabai pe ei, prietenia este din copilarie si pina la batrinete, gindesc cam la fel etc. dar noi, noi am gasit o persoana carei place aceeasi muzica de exemplu sau e bogata etc. si deja o consideram un prieten adevarat. nu, nu e corect. eu nu am avut parte sa am un prieten adevarat sau sa fiu unul din cei din toata planeta si nu iti pot raspunde complet la intrebare. o zi buna.

| xBya a răspuns:

Asta nu mai e prietenie. E sacrificiu, deci ceva mai mult la partea sentimentala de la cel ce 'spala' si egoism din partea celui 'spalat'. Balanta se cam inclina, iar intr-o relatie de prietenie ar cam trebui sa fie in echilibru, nu crezi?

| thebeggar explică (pentru xBya):

Io's pro equilibrium, da' câte stângi nu spală drepte (pe după casă) și vice-versa, ar trebui să fim ambidextrii prin excelentă, cel puțin așa ar exista o onanizare politică armonioasă.

| kscorpio a răspuns:

Se refera mai degraba la serviciu contra serviciu. Sau la o alianta.

| thebeggar explică (pentru kscorpio):

Ce zici tu e micțiune împotriva lu' Sărăcilă, chiar dacă vine iarna. Alianțe "nepotice"... ar fi serviciu PENTRU serviciu.

| sousabo a răspuns:

Utilitatehappy