Vezi că eu nu am zis că eşti prost, am zis că vrei să pari inteligent !
Să te gândeşti dacă au dreptate sau nu.
Condiţii: Să gândeşti obiectiv şi tranşant şi să mergi unde te conduc rezultatele.
Nu întotdeauna ce cred "mulţi" este şi considerentul corect!
Tiby,
Ai scăpat uşor. Eu nu-s cobră cu două picioare, sunt o cobră bipedă!
Primul lucru ar trebui sa te anailzezi daca nu cumva ai spus o prostie. Apoi, daca nu sti sa fi spus, trebuie sa vezi daca cei ce ti-o zic nu spun o prostie. Chiar daca sunt multi. Nu o data am auzit o voce care s-a ridicat intr-un grup, si facea o remarca extrem de inteligenta, ca imediat dupa aceea sa fie catalogata ca stupida. Desigur ca dupa parlamentari se ajungea la ceea ce spunea acea voce, insa ea a fost considerata a fi stupida la inceput. Deci, vezi sa nu ai de-a face cu prostia oamenilor.
Cum sa reactionezi? Daca tu ai zis o prostie, taci si inghiti in sec. Nu mai poti schimba lucrurile prea mult. Poti incerca sa repari, dar experienta arata ca mai rau se strica lucrurile. Deci, "tacerea e de aur" in acest caz. Daca ceilalti dau dovada de prostie, stai cu fruntea sus si continua sa crezi ca e bine ceea ce sti, lucrul cu privire la care ai fost facut stupid, iar daca ai prilejul sa iti argumentezi pozitia, incearca sa o faci, pentru ca astfgel poate le vine si lor mintea la cap.
Prin escaladare. daca ti se face un bine sau un rau trebuie sa raspunzi in acelasi mod numai ca inmultit cu 10.
Acum depinde cine-ti spune asta, daca e cineva din afara cercului tau de prieteni sau interese nu-i nici o problema, cel mai bine e sa-i tratezi cu indiferenta sau sictir daca o poti face.
Depinde cine îţi spune.
Poţi să-l rogi să se argumenteze apoi să-l contrazici sau să fi de acord cu el că ai greşit dintr-un anumit punct de vedere.
Poţi să-l ignori sau poţi să-i provoci suferinţă psihică ori fizică. Fizică, adică să fi parţial de acord cu el.
Sa nu-i bagi in seama de loc. Le dai peste nas si cu tifla intre picioare dupa care te duci sa te internezi si iti faci analizele!
Daca te tin muschiuletii...ii iei la bataie
Raspunde nebunului dupa nebunia lui ca sa nu se creada singur intelept
AM GLUMIT, da-le frate igg si vezi-ti de drum
Cu cobrele poate as mai avea o sansa, mai rezervat sunt in ceea ce priveste cobrele cu 2 picioare
Nu ii iei inseama si ii tratezi cu indiferenta. Arata`le ca nu iti pasa de vorbele lor pentru ca daca incepi sa-i jignesti si tu nu se vor opri nici ei.
Cum? Eu de obicei spun : aa, deci suntem 2! =P (nu, asta le-o spun doar prietenilor) Nu trebuie sa ii insulti, nu ai de ce sa te cobori la nivelul lor. Pur si simplu nu bagi in seama. Eu asa reactionez, nu stiu altii.
Ar trebui sa nu-i bagi in seama, stii doar cand e fericit un prost? Cand gaseste unul mai mare decat el. Indiferenta pentru asemenea jigniri e cel mai bun antidot.
Sa il pui sa argumenteze, si stii ca nu esti si asta e adevarul arata-i ca greseste si fa-l sa para prost, asa ii provoci suferinta psihica si daca nu reactioneaza provoacai suferinta fizica(arde-i una in bot)
Sa nu le bagi in seama
sa dai dovada ca nu esti
daca le raspunzi inseamna ca iti pasa si ca au dreptate
Cel mai bine e sa iti alegi cuvintele cu grija sa il/ii tragi de o parte si sa incepi sa porti o discutie civilizata care sa nu duca la vreo cearta sau impartire pe bisericute. Cel mai bine este sa rezolvati problema odata pentru todeauna
Depinde ce fire ai. De exemplu daca esti o persoana care pune la suflet vei lua in serios insulta si te vei gandi zile bune daca e adevarata sau nu. Un alt exemplu daca esti o fire mai inteligenta o sa treci peste si o sa lasi persoana respectiva sa vorbeasca singura. Ha Ha. Sau daca esti o fire ca sa zic "care se baga unde nu-i fierbe oala" o sa te iei la vorba cu persoana/persoanele respective, dar cel mai bine este sa treci peste. Sper ca te-am ajutat.
iFuckedWithGod întreabă: