| fwefwewf a întrebat:

Cand o sa avem parte de un leac pentru caderea parului sau regenerarea parului cazut, care sa functioneze cu adevarat, sa fie eficient?
De 10 ani incoace eu sincer tot aud ca leacul impotriva calvitiei e dupa colt. Anii trec si nu apare niciodata nimic! Reusim sa clonam animale, sa prelungim durata de viata, vindecam cancerul azi maine dar nu avem inca un tratament pentru caderea parului! De ce?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

De un leac? Poate niciodata laughing. Daca auzi ca e dupa colt ce? Asatea ce auzi tu is ceva genu Fat Frumos, care crestea intr'o zi cati alti in ani laughing asa si daca aud, asta nu inseamna ca e si adevarat.

Oamenii habar nu au cum functioneaza organismul uman, adica nu stim toate piesele care si cum ce rol are fiecare.Cand o sa stim fiecare gena,fiecare chimicala din organsim cu ce se ocupa,cine comanda,cine executa si etc atunci o sa putem rezolva mai tot legat de organism.
Am clonat animale? Povesti,clonele alea sunt de fapt crescute tot in organismul animal,deci nu vad ce mare realizare ar fi.
Cand spui ca omul a clonat animalul X,asta ar trebuie sa se intimple undeva in laborator,fara sa folosesti organisme gazda.

Poti spune ca am clonat plante, alea da, pentru ca se ia celule stem care se dezvolta apoi in afara organismului vegetal, deci obtii alte plante direct in laborator, intr'o farfurie sau in sf ce o fi, asta da.La animale se ia ovulul de la un animal,elimina ceva chestii,raman doara materialul de la animalu ce sa prelevat acel ovul,dupa care este implantat in uterul altui animal,a unei gazde, adica fix pix laughing
Sa cloneze un animal plecand de la o celula stem, in laborator, fara sa se foloseasca de un alt organism pe care acea celula stem sa creasca, sa o creasca ei intr'un mediu ceva, atunci potem sa spunem ca am clonat ceva.

| fwefwewf explică (pentru relian):

Se vede ca nu ai nici un habar, ai scris doar de dragul de a da un raspuns, in momentul de fata putem modifica pana si ADN-ul uman intr-o perioada scurta, folosind tehnologia crispr, am reusit sa facem parul sa creasca inapoi in proportie de 20 la suta folosindune de celulele steam si de oprirea dht. ului, e vai de tine, nu inteleg de ce tot raspundeti la intrebari daca nu aveti nici macar bagajul de cunostinte al unui pusti de clasa a 4-a

| relian a răspuns (pentru fwefwewf):

Tu de unde vorbesti omule? Visezi noaptea, au de unde stii tu ce a reusit oamenirea sau nu? Ori deja esti si tu mare cercetator laughing de unde dracu ai informatiile astea? Ai vazut tu cu ochii tai ceva? Vorbesti sa nu adormi, iar de gandit nici la nivelul unui embrion nu esti.

Unde pui ca tu esti cel care a intrebat, deci daca tot voiai sa te faci de rahat pe la gura, ar fi fost mai ok daca ai fi sius multumesc de raspuns si treceai mai departe.Sau daca ceva nu iti place la c ei care raspund, fate ca nu vezi.
Bgajul tau de cunostinte e gol, poate rufe nespalate laughing
Iara daca nu ai par, ori iti cade, este din cauza ca esti prea "destept" adica parul destept paraseste capu prost laughing

| FonAfon a răspuns:

1. Pentru că nu a fost încă descoperit de către oameni.
2. Nu ai auzit tu de acesta (asta nu prea cred).

| ynexistenta a răspuns:

Asta e bun, e 100% romanesc, e un produs nou si daca nu-si face efectul in 60 de zile iti da si banii inapoi https://regivero.ro/......ii-inapoi/