Trebuia sa specifici despre care lumina este vorba, pentru ca eu ti-as da un raspuns pentru lumina din flacara prostiei.Stii, ca sa-ti luminezi calea e suficient sa-ti dai foc.E doar o teorie...
Sincer era un citat nu stiu ce a vrut sa spuna confuncius, cred ca e vorba de speranta care arde mereu in inima noastra
Buna intrebare. Lumina nu e materie propriu zisa sau cel putin nu e un obiect, lumina inseamna absenta intunericului. Si automat cand stingi focul se face intuneri si lipseste si lumina. Nu stiu daca neaparat se duce undeva.
Lumina, reprezinta un rasarit de soare stralucitor, dupa care se lasa incet incet in jos coborand ca o mantie din cer, dupa care apusul este asemenea focului stins. Apusul strapunge inima norilor precum jarul focului strapunge pamantul racoros si umed. )---------) si acum iti zic ceva despre unde pleaca. ) Lumina nu dispare, ea isi rasfata chipul luminos dupa care dispare incet, ascunsa in inimile noastre. )--------) sa stii ca m-am cam chinuit sa iti dau raspunsul asta. Sper ca merit si eu o funda. Papa
modestul întreabă: