| bleakk a întrebat:

Cand suntem copii,majoritatea dintre noi avem capacitatea de a ne apropia mai usor de oameni,nu avem retineri si reusim sa ne facem prieteni buni inca din copilarie. Insa,cu timpul, multi dintre noi pierd, de asemenea, aceasta capacitate. Ne opresc mai multe lucruri. Poate si ratiunea? Ce pareri aveti?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Ratiunea, dar si faptul ca dupa o varsta toti avem mai multe "bagaje in spate". Daca stii expresia in engleza "having some luggage". Fiecare are o istorie si o experienta si fie incepe sa stie ce fel de oameni isi doreste sa aiba aproape, fie decide ca nu ii mai plac oamenii din cauza unor experiente neplacute, fie considera ca are deja suficienti prieteni etc. Aceasta istorie da fiecarui individ motive pentru a nu mai simti nevoia sa se apropie atat de mult de oameni.

| bleakk explică (pentru OoBunnyoO):

Cel mai bun raspuns, cam asta cautam dar era cu subinteles.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru bleakk):

Mersi. happy

7 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Eu inca ma pot apropia usor de oamenii care-mi plac...normal,doar nu m-oi apropia de aia care nu-mi plac.Asta este chestia.Cand cresti realizezi ca nu-ti convin anumite persoane.Da, exista cretinitatea asta, ideea asta idioata cum ca trebuie sa te ai bine cu toti da' nu-i asa.
Cand esti copil esti si acceptat mai usor de oameni.Esti vazut ca o chestie dragalasa cu care comunicarea se realizeaza foarte usor, limitandu-se la "Uite ce am facut" "Vai, foarte frumos" si altele similare sau joaca.

| neutrino a răspuns:

Asa este (in) viata si din pacate nu putem ramane mereu copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pierzi nici o capacitate, doar ca pe masura ce inaintezi in varsta incepi sa intelegi si de ce nu e ok sa te apropii de oameni.

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Pai cunoastem mai bine ce fel de persoane sunt si ce virusi au in cap. de asta ne mai piere cheful.

Răspuns utilizator avertizat