| MultPreaInteleptulTractorist a întrebat:

Cand suntem singuri la masa sau cand am cumparat o sticla cu apa/suc/bere/vin/etc numai pentru noi, de ce turnam mereu in pahar?

23 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care, chiar cand esti singur la masa, folosesti tacamurile si nu mananci cu mainile din oala.
Poate ar fi bine sa-ti reeditezi username-ul; intrebarile pe care le pui nu-l justifica.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa fac oamenii civilizati

| neutrino a răspuns:

Fiecare se respecta asa cum crede de cuvinta. Este adevarat ca, atunci cand esti pe tractor, nu-ti poti permite sa mai bei din pahar!

| zurick a răspuns:

Depinde de persoane...
De obicei turnam in pahar pentru ca asa suntem obisnuiti la fel de bine cum putem bea si din sticla fara sa murim.

| suffarstar a răspuns:

Eu beau direct din butoiwinking, ca "bajetii.

| Crucified a răspuns:

Am zis eu cumva că torn apa/sucul/berea/vinul în pahar?

| Duucu a răspuns (pentru Crucified):

Ești o poarcă, așa te-au învățat la grădiniță bunele maniere?

| Crucified a răspuns (pentru Duucu):

Şi tu ai 85 de funde? phbbbbt

| MultPreaInteleptulTractorist explică (pentru Crucified):

Alo, alo va curtati sau ma ajutati sa elucidez misterul paharului?

| Duucu a răspuns (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

Fiindca noi imităm alte persoane. Cănd majoritatea oamenilor fac ceva, asta li se pare normal, astfel încăt trebuie să ne adaptăm lor.Cred că faza cu paharul a început de cănd nu existau sticle,existau vase mai mari, iar pentru a se putea bea mai bine, s-au inventat paharele, În zilele noastre nu ar mai trebui să fie o regulă, dar ducem antichitatea mai departe...
Acum mă lași să continui discuția cu ea?

| MultPreaInteleptulTractorist explică (pentru Duucu):

Okbatting eyelashes
Poate o puneti si de-o cina big grin Bafta!

| Crucified a răspuns (pentru Duucu):

Cum reuşeşti să fii aşa de filozof? Învaţă-mă şi pe mine să ţin cana şi ibricul în mână, că niciodată n-am ţintit o cană cu ibricul sau cu sticla de 2 litri.

| Scarbo a răspuns:

Doar berea o beau din pahar pentru ca daca o beau din sticla ies spume.

| MultPreaInteleptulTractorist explică:

Am suport de pahar!

| MultPreaInteleptulTractorist explică:

Depinde ce beau. Apa pun cat beau. La ceai pun cana aproape plina, ca stiu ca oricum o voi bea pe toata. La lapte la fel.
Berea o beau doar din sticla (nu are acelasi farmec la doza, pahar, etc) iar tariile le torn cate 50-100 mg in pahare mai mici.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Din mai multe motive, dar daca tu ai acest obicei te intreb si eu ceva, daca imi dai raspunsul corect iti scriu si eu motivele, no bine?
Daca tu bei din pahar, cana, etc. pana unde umplii recipientul respectiv?

| Adryan17 a răspuns:

In general, e mai comod sa bei din pahar decat din sticla.

| puscahoreangaion a răspuns:

Asa e civilizat

| Snowfall a răspuns:

Pentru ca este mai comod sa bei de exemplu suc acidulat dintr-un pahar decat din sticla de 2, 5 litri si sa i se duca tot acidul dupa ce ai baut de cateva ori, daca vrei sa pui gheata in bautura respectiva trebuie sa iti torni in pahar fiindca nu ai cum sa bagi gheata in sticla, daca e vara si tii sticla langa tine sa bei din ea cand ai chef se va incalzi pana la urma; mai bine iti pui in pahar si pui sticla inapoi in frigider.

| INȚ a răspuns:

straight face pentru ca si deoarece asa avem noi chef

| TazHD a răspuns:

Din obisnuinta, doar daca esti civilizat ...alti beau cu bidonul si la masa cu familia!

| VlooD a răspuns:

Nu neaparat.Cand sunt singur nu beau cu paharul deloc.