| EmaS a întrebat:

Cand te gandesti la ce anume tii cel mai mult, ce iti vine in minte prima data?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Binele celor dragi, libertate, linişte, stabilitate...

27 răspunsuri:
| Pastilatu a răspuns:

O fata

| DanDannn a răspuns:

Mama

| NyanCat a răspuns:

Tudor

| Klepto a răspuns:

Ce intrebare gen test rorschach ai tras.
M-am gandit mai fugitiv de rapid decat Usain Bolt si dupa ce am dat search la "lucrul la care tin eu cel mai mult", mi-a venit raspunsul "lucrul nu a fost gasit sau nu exista".

Later edit: Acuma stiu ca nu-ti iubesti aproapele, te-ai rugat sa nu mai pot sa-ti raspund la intrebari si ti s-a indeplinit dorinta.
http://i.imgur.com/E4EEW.png

| Vizitiul a răspuns:

Ce-mi vine in minte prima data? Sa ma uit in oglinda.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

La copilul meu, normal. El imi vine in minte si prima data, si a doua, si a o suta noua.

| Hombre a răspuns:

Tu Ema imi vii in minte, balacindu-ma cu tine in jacuzzi.winking

| EmaS explică:

Klepto
Nu cred ca raspunsul tau real este cel pe care mi l-ai dat. Vrei sa te dai drept altul, dar cu mine nu iti merge.Eu stiu ca tu ai mai multe persoane pe care le iubesti, chiar daca nu recunosti acest lucru.Crezi ca daca iubesti esti o persoana slaba, sensibila sau, iti pui intrebarea pentru tine :cine te iubeste indeajuns ca sa te vindeci de ranile tale? Sa stii ca pentru fiecare exista perechea potrivita si pregatita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colectia mea cu muzici chinezesti.
Hombre, nu e nevoie de jacuzzi, puteti manca fasole transformand orice balta intr-o balaceala aerata cu bule.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema, soo.true...abia astept jumatea mea de femeie despicata in doua cu: un picior, o mana, half a brain, un ochi...ia aminte Klepto! invata de la cei intelepti.

| Hombre a răspuns:

Pentru Klepto.

Măi Clepto-mane cu curu' mare
Acuzi pe Ema ca nu te iubeste,
In mod plăcut si Dumnezeieste
Asa nesmerit tu vrei sa fii iubit?
Cu acel cur mare slinos, puturos,
Ce mănâncă hrana norodului pios,
Esti nesătul, lacom si hrăpăreţ
Mai vrei sa tragi si ceva pe făcăleţ.
Nu se poate amice aici ai un hop,
Lui Ema îi place ghiduşii non-stop
Toate numa-n jacuzzi se implinesc.
Tu poţi crede că imens curu tău
Se poate mişca de voie-n hârdău?

| EmaS explică:

Fanaticdupatine
De ce esti rautacios? Doar stii ca asa se spune ca cei doi formeaza un intreg.Sau,vrei editez raspunsul dat lui Klepto?

| Klepto a răspuns:

@Ema dilema bunatate ca emblema
Sa-ti dau un link de la o intrebare http://www.TPU.ro/......tru-tine/, sa-ti spun si un "crede si nu te juca cu batul in balta noroioasa ca niciodata n-o sa se transforme in budinca de ciocolata ca este imposibil" cand vine vorba de mine.
"cine te iubeste indeajuns ca sa te vindeci de ranile tale?" nici eu nu ma iubesc in asa un hal inca sa-mi "vindec ranile", eu imi dau suturi singur in loc sa-mi "vindec ranile", nu exista o persoana la care tine cel mai mult, nu-mi intoarce cuvintele si ma fa un sociopat, ca trenul ala a venit de mult, sunt deja.
Buhuhu, am venit pe net sa ma dau altul, am adus din realitate totul in mediul virtual, eu dau import la ceea ce sunt in viata reala, nu dau "create bullsh*t persona". Daca ma intrebai asa ceva si-n viata reala tot acelasi raspuns primeai.
"Sa stii ca pentru fiecare exista jumatatea." sigur... si in baia mea face baie printul broscoi care-l spala la coada pe inorogul dublu care se caca curcubee duble, sa-ti mai dau un link http://www.TPU.ro/......rata-dar/, imi citesti acolo raspunsul si vezi ce cred eu despre jumatati si iubire.
@fanaticdupatine Cleptomanii nu invata, ei fura ce au nevoie.

| EmaS explică:

Klepto
Esti atat de tanar ai toata viata in fata! Poate ca aceea fata nu te merita.Nu toti sunt perfecti sau top-modele, fiecare avem ceva care ne face unici.Nu trebuie sa fii negativist.Acest mod de a gandi nu iti face bine.PS.Nu cumva tu esti de vina ca relatia aceea s-a rupt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaa, editeaza! vreau jumatea ce se va lipi de mine ca un parazit, sa fie descrisa intr-un mod injectabil sau s-o pot trage pe nas.Chiar ma deranjeaza vizual! te rog!

| Sabìŋaaa a răspuns:

Mama si prietena cea mai buna.

| Klepto a răspuns:

@Hombre

Ema ma intriga doar intelectual,
Is curios pana cand tine acest ritual,
Ma provoaca sa starneaca-n mine gena de speranta,
Pacar ca am taiat-o cu a fundului protuberanta,
Ema iubeste cica pe toata lumea,
Am fost indignat ca nu-mi iubesti si fundul de-asemenea,
Stiu ca nu este persoana, dar face cat doi,
Si cand ma prezint trebuie sa spun "amandoi",
Ego-ul meu trebuie hranit,
Nu-i vina mea ca in stomac s-a zamislit,
Cand Mohamed nu vine la munte,
Vine muntele la Mohamed,
Asa gandeste si fundul meu de dimensiuni alarmante,
Trebuie sa i se indeplineasca toate dorintele aberante.
Daca si eu ma urasc,
De ce cu sperante desarte sa ma amarasc,
Partea buna este doar una,
Cum fac cat doi,
Cand prind una-n dormitor se poate intelege ca fac menage a trois,
Asta este tot ce mi-am dorit dintotdeauna,
O tuta in pat sa-ndoi,
In modul fundului meu de CURois.

@Ema dilema care crede ca solutioneaza problema

Iar scoti niste chestii pe gura care ma fac sa mananc toate lamaile din lume sa nu vomit si sa fac lumea sa sufere, "nu te merita" = vulpea nu ajunge la struguri si zice ca-s acrii si vestita aberatie care-mi intoarce matele pe jos "doar interiorul conteaza". Paseste oleaca in lumea mare si iesi din bula aia crestina in care toti sunt buni si frumosi sa vezi uratul adevar.
Chiar ma mandresc ca am pus capat relatiei, bine ca mi-am dat seama mai devreme ca eram doar un bou care era tinut doar pentru ca ei ii place atentia, daca imi dadeam seama mult mai tarziu ar fi fost nevoie sa fiu internat la spitalul 9 si sa am o camera plina de perne.
Realist este cuvantul care-l cauti sa ma descri, nu negativist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce legatura are intrebarea asta cu rubrica "Stiinta si filozofie"? Nu este pentru prima data cind postezi intrebari care n-au nici o legatura cu rubrica, trebuia sa postezi la "Conversatii" sau "Timp liber". Pe clopotei ii mai intelegi ca-s mici, dar tu culmea, ai deja copii mai mari decit clopotzeii de pe site-ul asta si degeaba, gindesti tot ca la 12 ani.

| Flav a răspuns:

Sa ma uit in pantaloni.

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdanux a răspuns:

La familie, persoana iubita, la mine.Prietenii nu i-as baga deloc, ca daca stau sa ii sortez, nici unul nu mi-ar fi "prieten adevarat".

| 19marian60 a răspuns:

La buna mea sotie, la copii si la bunii mei parinti care nu stiu daca au reusit sa faca din mine un om asa cum si ar fi dorit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce pot face mai bine pentrutoti si pentrumine.La viata ce va sa vina.Numai bine.

| anemona18ida a răspuns:

Iubitul meu

| bendis92 a răspuns:

Melodia "What a wonderful world" de Louis Armstrong si o imagine linistitoare care se potriveste cu melodia (cer senin, un parc linistit, flori)big grin

| ShyKido a răspuns:

Vrei sa raspundem Dumnezeu.

| BlueOctober a răspuns:

Dar tie ema? eu cel mai mult tin la viitorul sot si viitorul bebe lumea mea se invarte in jurul lor e frumos sa stii

Întrebări similare