| AndreeaElena a întrebat:

Cand un om este constient si cand este subconstient?happy

Răspuns Câştigător
| andre999 a răspuns:

Un om nu poate fii subconstient, subconstientul este o parte a fiintei in care se depoziteaza toate gandurile si in care se pastreaza automatismele. Din subconstient ne vin visele si tot de aici ne aducem aminte de nr de telefoane, informatii etc. Gandeste-te cum ar fi sa ai in constient tot timpul numarul de telefon al unei persoane sau sa fii constient mereu cand conduci masina sau cand mergi, acestea sunt impregnate in subconstient de unde le solicitam cand avem nevoie de ele. Un om poate fii inconstient asta este o stare profunda a psihicului in care functiile biologice ale corpului incep sa dispara.

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Constient este tot timpul (sau asa ar trebui sa fie), mai putin atunci cand este doborat de alcool. Crezi ca un om rupt de beat mai poate ajunge acasa, daca nu ar interveni subconstientul? Cu siguranta nu...

| RappK a răspuns:

Subconstient esti atunci cand mintea lucreaza insa corpul nu poate efectua nici o miscare.Constienta ai fost atunci cand ai pus acesta intrebare.ai inteles?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul este constient cand actioneaza la factorii din jur si subconstient este in acelasi timp. De fapt subconstient esti mereu pentru ca, creierul isi baga acolo in subconstient informatiile care nu sunt de mare folosinta si le scoate de acolo cand ai nevoie de ele. tongue Simplu nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, foarte inteligenta esti. Sa intreb si eu: cand un substantiv e adjectiv?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când un om este inconştient sau prost şi când este creier?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa si eu de ce am primit Stupid? ce am zis e cat se poate de adevaratwinking

Întrebări similare