Esti sigura ca intrebarea asta apartine acestei categorii? Dar in fine, e clar ca te-ai afumat. Ultima beuta zdravana am avut-o acum vreo 2 saptamani
Cand m-am imbatat grav acu vreo 4 ani, in rest de atunci am baut cat sa-mi fie bine, si am zis ca nu ma voi mai imbata grav niciodata, sa vedem cat tine
@eluveitie Succes! Ai grijă!
Revenind la întrebare. Nu m-am îmbătat "serios" până acum, şi nici nu plănuiesc.
Prima betie am avut-o la 3 ani... cand am mancat visine, din sticla de visinata. Dulci, dulci si am mancat cam 5L; am fost in coma alcoolica la spital Prima
Si ultima a fost in luna noiembrie pe 27 la ziua unui prieten, 3 zile n-am iesit din casa, durere de cap s. a.
Urmeaza de Revelion, 31 decembrie, 1, 2 ianuarie bautura non-stop.
In rest la fiecare sfarsit de saptamana petrec cu prietenii, dar nu ne imbatam, o sticla de sampanie pentru fiecare, dar nimic mai mult.
Daca nu te imbeti, ce rost mai are sa bei
Luna trecuta da' m-am imbatat rau, era sa intru in coma de fapt am cam fost in coma
Eu nu ma imbat niciodata... dar apropo ce are site-ul asta de se vede dublu? hîc hîc...
Prin august a fost ultima data cand m-am imbatat asa tare, a fost foarte ciudat pentru ca eu ma imbat foarte greu, n-am putut sa dorm decat 2 ore si toata ziua am avut o stare urata; in rest n-am mai baut asa mult, dar stai ca vine revelionul !
M-am imbatat de sf andrei ultima oarace sa faci cand dai de gust nu mai scapi. Sper ca nu si la revelionStii pofta vine mancand!
Cred ca intrebarea potrivita pentru mine este :"Cand nu esti beata?"...nu ma imbat pentru ca am 14 ani dra cand ma apuc cu prieteni mei de un chef sau sa radem nu ne mai oprim si mai mereu suntem asa
La 1 an...am baut un paharutz de rachiu...am ramas pentru un sfert de minut fara aer
prima data cand aveam 10 ani juma de kg vin alb (bun dom'le bun ) si a doua oara la un unchi atat, in rest nu beau niciodata nici un strop
anonim_4396 întreabă: