Buna dimineata si Hristos a Inviat! Eu zic ca trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu pentru asta. Prin credinta si rugaciune se poate rezolva orice, zic eu. Paste fericit iti doresc, alaturi de cei dragi sufletului tau! Va pup pe toti!
In realitate exista un mic vegan in sufletul fiecaruia. Un mic vegan care ne spune ce e bine si ce erau.
)))))))))) pacat ca duc lipsa de suflet, auzi dar paduchi, purici, gandaci isi plac? chiar se trezeste ceva cand vezi gandacul cum isi zambeste mai ales cand e in salata ta, sunt copii care mor de foame dar noi le plangem pe acele animale care si ele ar face la fel ca noi
Nu este bine nici să ne atașăm prea mult de necuvântătoare pentru că altfel ne pierdem echilibrul. Domnul Hristos a mâncat pește, si cred că si alte animale "curate".
Putem să vedem dacă suntem într-un echilibru sănătos dacă ne vom cerceta inimile si vom vedea ce iubim mai mult: necuvântătoarelor sau pe semenii noștri.
Nu vorbesc de tine, ci la modul general.
Deci dacă iubim mai mult animalele decât pe semenii noștri pentru care a murit Hristos, atunci nu suntem pe calea cea bună.
Noi trebuie să fim vegetarieni pentru că asa dorește Dumnezeu, pentru că în felul acesta suntem mai sănătoși.
Dumnezeul care nici nu se uita la darurile lui Cain, produse ale agriculturii, dar ii place jertfa adusa de Abel, din oile turmei sale? Asta e Dumnezeul tau care te vrea vegetarian?
Nu rastalmaci contextul ca nu e frumos.
Nu vorbi fara sa-ti citesti carticica sufletului ca nici asta nu-i frumos Ce am zis eu se gaseste in primele pagini asa ca ai sanse sa reusesti sa ajungi pana acolo
Vegan inseamna ca mananci legume nu ca esti iubitor de animale Toti iubim animalele dar unii/le intrec masura, ii iubesc mai mult ca pe oameni...
Da, societatea da-o naibii...ca pana la societatea asta, stramosii nostri, oamenii VANATORI culegatori, ieseau la pascut, saracii...
Ca sa-l parafrazez pe Alexandru Andries:
"Aoleu, aoleu, a plecat veganu' meu
cu vegana sa se-ntalne, pe inzapezita culme.
Dar vegana nu veni si cand veganu' o gasi
Soarele ca apunea, lupul falca ca-si lingea!"
Asta empatie nene, nu privitul in ochi!
De la iarbă delirezi, pardon încurci cuvintele, ierbivoru meu. Chiar acum ma duc sa dau drumu la grătar si nu-l umplu cu iarba, dar iubesc la nebunie cainii, cum facem?
Sa vezi conexiune empatica cand te intalnesti cu un urs flamand, te manca cu tot cu c***t. Animalele cum pot manca alte animale? De ce ar trebui sa fie omul ierbivor?