| VeganusSalbaticus a întrebat:

Cand vad un animal in suferinta imi simt inima cum incepe sa bata de parca ar fi a lui. Il privesc in ochi si conexiunea empatica se realizeaza instantaneu.
Alti oameni sunt reci fata de animale,dar stiu ca in adancul lor sunt ca minte. Societatea i-a invatat sa se minta ca nu le pasa.
In realitate exista un mic vegan in sufletul fiecaruia. Un mic vegan care ne spune ce e bine si ce erau.
Cum il putem dezmorti, cum putem trezi veganul din noi?

16 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Buna dimineata si Hristos a Inviat! happy Eu zic ca trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu pentru asta. Prin credinta si rugaciune se poate rezolva orice, zic eu. Paste fericit iti doresc, alaturi de cei dragi sufletului tau! Va pup pe toti! kiss

| darrio2007 a răspuns:

La mine se trezise dimineata dar acum s-a culcat la loc.

| RAY a răspuns:

In realitate exista un mic vegan in sufletul fiecaruia. Un mic vegan care ne spune ce e bine si ce erau.

)))))))))) pacat ca duc lipsa de suflet, auzi dar paduchi, purici, gandaci isi plac? chiar se trezeste ceva cand vezi gandacul cum isi zambeste mai ales cand e in salata ta, sunt copii care mor de foame dar noi le plangem pe acele animale care si ele ar face la fel ca noi

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai baga un pic de carne ca de la salata incepi sa o iei pe alaturi

| anonimg a răspuns:

Nu este bine nici să ne atașăm prea mult de necuvântătoare pentru că altfel ne pierdem echilibrul. Domnul Hristos a mâncat pește, si cred că si alte animale "curate".
Putem să vedem dacă suntem într-un echilibru sănătos dacă ne vom cerceta inimile si vom vedea ce iubim mai mult: necuvântătoarelor sau pe semenii noștri.
Nu vorbesc de tine, ci la modul general.
Deci dacă iubim mai mult animalele decât pe semenii noștri pentru care a murit Hristos, atunci nu suntem pe calea cea bună.
Noi trebuie să fim vegetarieni pentru că asa dorește Dumnezeu, pentru că în felul acesta suntem mai sănătoși.

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonimg):

Dumnezeul care nici nu se uita la darurile lui Cain, produse ale agriculturii, dar ii place jertfa adusa de Abel, din oile turmei sale? Asta e Dumnezeul tau care te vrea vegetarian? laughing

| anonimg a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu rastalmaci contextul ca nu e frumos.winking

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonimg):

Nu vorbi fara sa-ti citesti carticica sufletului ca nici asta nu-i frumoswinking Ce am zis eu se gaseste in primele pagini asa ca ai sanse sa reusesti sa ajungi pana acolowinking

| lpavel a răspuns:

Vegan inseamna ca mananci legume nu ca esti iubitor de animale laughing Toti iubim animalele dar unii/le intrec masura, ii iubesc mai mult ca pe oameni...

| AnastasiaK a răspuns:

Da, societatea da-o naibii...ca pana la societatea asta, stramosii nostri, oamenii VANATORI culegatori, ieseau la pascut, saracii... sad

| JackR a răspuns:

Ca sa-l parafrazez pe Alexandru Andries:

"Aoleu, aoleu, a plecat veganu' meu
cu vegana sa se-ntalne, pe inzapezita culme.
Dar vegana nu veni si cand veganu' o gasi
Soarele ca apunea, lupul falca ca-si lingea!"

Asta empatie nene, nu privitul in ochi!winking

| BuLaNNNeL a răspuns:

De la iarbă delirezi, pardon încurci cuvintele, ierbivoru meu. Chiar acum ma duc sa dau drumu la grătar si nu-l umplu cu iarba, dar iubesc la nebunie cainii, cum facem? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"un mic vegan care ne spune ce e bine si ce e rau" laughing). Binele si raul nu au nici o legatura cu a fi vegan, au legatura doar cu IQ-ul si genele fiecaruia. Cine te crezi?

| nda a răspuns:

Sa vezi conexiune empatica cand te intalnesti cu un urs flamand, te manca cu tot cu c***t. Animalele cum pot manca alte animale? De ce ar trebui sa fie omul ierbivor?

| Alfred0703 a răspuns:

Pacat ca nu mori si tu odata cu ele.

| AlexDarius3 a răspuns:

Sa ma *** in veganizarea ta ca ai inceput sa fii enervant.